Adem Temir
Sarı Üye
- 12 Şubat 2010
- 522
- 704
- 2.163
herkes gormek istiyor fakat ciddi bir degisiklik oldu kadroda. kadronun oturmasi zaman alir. 2 ay sonra istedigimiz seviyeye geliriz.Artık ben iyi futbol görmek istiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
herkes gormek istiyor fakat ciddi bir degisiklik oldu kadroda. kadronun oturmasi zaman alir. 2 ay sonra istedigimiz seviyeye geliriz.Artık ben iyi futbol görmek istiyorum
Ya kardeşim Aspor izleyecek kadar düşürmeyin kendinizi.Ulan Bu aspordaki taner ne yanli herif.
Yok GSe Transfer gerekmezmis daha.
Lan bukadar belli etme kendini bari.
İyidir Emrah senden naber?naber merto
bu düşünce bir zaten bizde var ilk 5 hafta takım oturması lazım 10. haftada belli olur 3 ay sonra takım şöyle olur böyle olur geçiniz rengim. 3 resmi maç, 2 yada 3 yanılıyor olabilirim hazırlık maçı 1 tanesinde futbolun yanından bile geçmiyoruz hem de uzun zamandır bu böyle.herkes gormek istiyor fakat ciddi bir degisiklik oldu kadroda. kadronun oturmasi zaman alir. 2 ay sonra istedigimiz seviyeye geliriz.
geliyormu noldu akit senlenelimGedsoooonnnnn
Milleti gaza getirmeye calismayinGedsoooonnnnn
şu şekil bağırmayın korkuyoruz sonraGedsoooonnnnn
TamamGedsoooonnnnn
Alakası yok takım ancak 2 ayda oturur. Sabır bu kez çok doğru yoldan gidiyoruz olmazsa terim gider zaten.bu düşünce bir zaten bizde var ilk 5 hafta takım oturması lazım 10. haftada belli olur 3 ay sonra takım şöyle olur böyle olur geçiniz rengim. 3 resmi maç, 2 yada 3 yanılıyor olabilirim hazırlık maçı 1 tanesinde futbolun yanından bile geçmiyoruz hem de uzun zamandır bu böyle.
Alıştığımız hızıyla yardırıp sıfıra inen, orta kesen tipte bir kanat değil. Bence tamda ihtiyacımız olan teknik tip, adam geçip içe kateden, bitirici gibi. Bende çok beğendim hemde bu paraya. Başkabir sıkıntısı yoksa bizim dandik ligimizde Ghezzal etkisi alabiliriz hemide bedava.Gayet iyi 88 maçta 44 skor yapmış 2 maça 1 gol katkısı demek bu bence çok iyi rakam bal yapmayan arı değil yani keske gelse çok beğendim
Yok renktaş hani suuu diye bağırırlar ya çölde o şekilde gedsooonnnMilleti gaza getirmeye calismayin
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Gelir inşallah
ya bende bisey oldu sandim. heyecan yaptim.Yok renktaş hani suuu diye bağırırlar ya çölde o şekilde gedsooonnn