Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan Bu aspordaki taner ne yanli herif.
Yok GSe Transfer gerekmezmis daha.
Lan bukadar belli etme kendini bari.
Ya kardeşim Aspor izleyecek kadar düşürmeyin kendinizi.
Yazmayayım diyorum dayanamıyorum.
Herifleri hem izleyip para kazandırıyorsunuz, hem de sağda solda sözde söverek beleşe reklamlarını yapıyorsunuz. Sorsak hiçbiriniz Aspor'u izlemiyor, izlettirmiyor.

Senin özelinde söylemiyorum bunu, ama durum tam olarak bu.

İzlemeyin, adlarını bile anmayın. Tepki bu şekilde verilir. Pepsi alıp sokaklara döken malum kitleden bir farkınız olsun.

herkes gormek istiyor fakat ciddi bir degisiklik oldu kadroda. kadronun oturmasi zaman alir. 2 ay sonra istedigimiz seviyeye geliriz.
bu düşünce bir zaten bizde var ilk 5 hafta takım oturması lazım 10. haftada belli olur 3 ay sonra takım şöyle olur böyle olur geçiniz rengim. 3 resmi maç, 2 yada 3 yanılıyor olabilirim hazırlık maçı 1 tanesinde futbolun yanından bile geçmiyoruz hem de uzun zamandır bu böyle.

bu düşünce bir zaten bizde var ilk 5 hafta takım oturması lazım 10. haftada belli olur 3 ay sonra takım şöyle olur böyle olur geçiniz rengim. 3 resmi maç, 2 yada 3 yanılıyor olabilirim hazırlık maçı 1 tanesinde futbolun yanından bile geçmiyoruz hem de uzun zamandır bu böyle.
Alakası yok takım ancak 2 ayda oturur. Sabır bu kez çok doğru yoldan gidiyoruz olmazsa terim gider zaten.

Gayet iyi 88 maçta 44 skor yapmış 2 maça 1 gol katkısı demek bu bence çok iyi rakam bal yapmayan arı değil yani keske gelse çok beğendim
Alıştığımız hızıyla yardırıp sıfıra inen, orta kesen tipte bir kanat değil. Bence tamda ihtiyacımız olan teknik tip, adam geçip içe kateden, bitirici gibi. Bende çok beğendim hemde bu paraya. Başkabir sıkıntısı yoksa bizim dandik ligimizde Ghezzal etkisi alabiliriz hemide bedava.

koca klup yıllardan beri nasıl bir stadın çim olayını düzeltemez ya.

1628681648366.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt