Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her baktığım yerde seni görüyorum GEDSON!
E8gVUIjX0AI8fG4

Hayır Samet sebebi bu sene oynatmak değildi, zaten Muslera o maaşla her türlü oynayacak. Asıl seneye ve hatta ondan sonraki sene için daha da önemli hale gelecek yerli kaleci. Şimdi kadro yapmakta zorlanıyorken o vakit hiç yapamayacağız. Alıp kiralayalım diye Muslera sonrası için söyledim ben.
Anladım ama alıp kiralarsak bize yine bu sene 1 kaleci daha lazım

musleranın yedeği yok,fatih esameye bile yazılmıyor,diğer 2 isimde kalede titreyen berkle çipe

bende diyorumki bu doğan iyimi alalım,kiralamayalım

muslerayı bol bol rotasyona sokarız doğanla,elimizde rahatlar sınırda,ekstra 1 kaleci almak zorundada kalmayız ve seninde dediğin önümüzdeki senelerde bizim kalemizi devralabilecek potansiyeldemi onuda görmüş oluruz

beklediğimiz seviyede çıkmazsa seneye kiralarız elimiz yine rahat olur çünkü oynayıp gelecek bi okan olacak,nasıl geri dönecek bilmiyoruz

Nelsson: "Fantastik bir takıma geldim. Galatasaray'ın, geldiğim yer olan Kopenhag'ın stadında 2000 yılında yaşadığı hikayeyi biliyorum. Değerli bir hikaye bu. Daha önce de söylediğim gibi burada olmaktan dolayı çok mutluyum.

Olm o zaman günde 5 bez değiştiriyordun sen

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yabancı sınırını da göze alarak gedson mu kanat mı desem ne seçerdiniz benim gedson olur seçimim.
gedson berkan cical
Taylan berlan cical

Hallile gedson gelirse ft idmani yedikten sonra gecen seneki gibi oynayamazlar

Aa bi dk 🤔

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt