Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 52.012
- 40.795
- 3.413
Bilemiyorum ufak capli bi ameliyat gecirecegi kesin gibikızı mı sakatlanmış? anlamadım ben.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bilemiyorum ufak capli bi ameliyat gecirecegi kesin gibikızı mı sakatlanmış? anlamadım ben.
Neyin pesinde bunlar yahu.İlla sokagami inelim,bir cinnet herşeyi halleder Benfica akıllı olsun.Benfica, Inter'in orta sahası Lazaro transferi için girişimlere başladı. (Sky Sports)
Anladım ama alıp kiralarsak bize yine bu sene 1 kaleci daha lazımHayır Samet sebebi bu sene oynatmak değildi, zaten Muslera o maaşla her türlü oynayacak. Asıl seneye ve hatta ondan sonraki sene için daha da önemli hale gelecek yerli kaleci. Şimdi kadro yapmakta zorlanıyorken o vakit hiç yapamayacağız. Alıp kiralayalım diye Muslera sonrası için söyledim ben.
Bundan dolayi mi kadroda degildi acaba?
Allah şifasını versin yavrucağınBilemiyorum ufak capli bi ameliyat gecirecegi kesin gibi
Bunlarda bir de geçen sezon Monaco'ya kiraladıkları Florentino yok muydu Gedson'u bırakmayı çok istemiyorlarsa Florentino'yu alalımBenfica, Inter'in orta sahası Lazaro transferi için girişimlere başladı. (Sky Sports)
Benfica, Inter'in orta sahası Lazaro transferi için girişimlere başladı. (Sky Sports)
Nelsson: "Fantastik bir takıma geldim. Galatasaray'ın, geldiğim yer olan Kopenhag'ın stadında 2000 yılında yaşadığı hikayeyi biliyorum. Değerli bir hikaye bu. Daha önce de söylediğim gibi burada olmaktan dolayı çok mutluyum.
TRANSFER - Chelsea, €115M karşılığında Inter’den Romelu Lukaku’yu kadrosuna kattı.

kınıyorum seni docOlm o zaman günde 5 bez değiştiriyordun sen
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Olabilir iyi parayaBir bakmissin Marcao satilmis ama Luyi kaliyor![]()
TRANSFER - Chelsea, €115M karşılığında Inter’den Romelu Lukaku’yu kadrosuna kattı.