Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
N.United yapacakmış

NUFC herkesle ilgilenir ama kimseyi almaz renktaş. Bundan önce ümidim yoktu Perez konusunda ama şimdi var.

Edit: Haberlere bakayım dedim, çoşmuş bunlar. Cajuste için 16 milyonluk teklif yapmışlar. Perez içinde kiralama teklifi yapmışlar. Roma Perez’i kiralık bırakmaz gibi geliyor ama bakalım.

Tinerci forumu mu burası bırakın şunları ya yok Nadja yok Batshuayi kimi alıyorlarsa alsınlar biz kendi eksiklerimizi konuşalım milletin konusunu değil

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ne dedik şimdi futbol konuşuyoruz burda, bizle alakalı yeni bir gelişme de yok, eksiklerimizinde herkes farkında zaten. Başka takımla ilgili haber geldiği an ya haberi atan tinerci/kanatlı oluyor ya da böyle bi tepki. yahu ne gerek var bunlara

messi konuşunca da psg forumumu oldu bura, minik rakibimizin düştüğü vahim durum konuşulabilir tabi

ne dedik şimdi futbol konuşuyoruz burda, bizle alakalı yeni bir gelişme de yok, eksiklerimizinde herkes farkında zaten. Başka takımla ilgili haber geldiği an ya haberi atan tinerci/kanatlı oluyor ya da böyle bi tepki. yahu ne gerek var bunlara

messi konuşunca da psg forumumu oldu bura, minik rakibimizin düştüğü vahim durum konuşulabilir tabi
Tinercilerden ve eziklerden tiksiniyorum gördüğüm anda muhabbetlerini tüylerim diken diken oluyor NKFBVAS (eşimiz dostumuz hariç)

Morutan milli bile olmamış neden alıyoruz = Yanlış
Morutan milli bile olmamış neden 10 M veriyoruz = Doğru

Morutan 10m edecek bir oyuncu da olabilir ama böyle detaylar pazarlıkta elini güçlendirmeli ve o indirimi alabilmelisin. 6-7'ye alırsak milli olmadı eleştirisi savuşturulur rahatça

Tinercilerden ve eziklerden tiksiniyorum gördüğüm anda muhabbetlerini tüylerim diken diken oluyor NKFBVAS (eşimiz dostumuz hariç)

adamlar batıyor işte gözümüzün önünde onu konuşuyoruz biz de kötü mü yapıyoruz reis, 2 muhabbet ettik doğukan beyle hemen kızıyorsun bize :crushed:

oysa senin yapman gereken gustavo scarpa gibi işimize yarayabilecek oyunculardan bahsedip bizlere muhabbet konusu açman gerek :hat:

TRANSFER | Marsilya, Sörloth’u satın alma opsiyonuyla beraber kiralamak istiyor. Marsilya’nın yanısıra Türk, İtalyan ve İngiliz kulüpleri de golcü oyuncu ile ilgileniyorlar. Marsilya’nın golcü listesinde Sörloth’un yanısıra 2 isim daha var. (via Foot Mercato)

1000 mesajı geçince mi parçalı üye olunuyor?

12 yıldır forumdayım, biraz yazayım da parçalı olayım dedim ama mümkün değil 1000 olmuyor. Tahmini 2025 gibi parçalı üye olcam bu gidişle
1628720510401.webp

bu durum değişmediyse eğer, evet 1k mesaj

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt