Ulaş Yiğit
Parçalı Üye
- 3 Ağustos 2019
- 3.686
- 3.696
- 698
Bize 2 adet kanat 2 adet orta saha şart şart şarttttt
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
N.United yapacakmış
Ne diyon birader.Morutan 10 Muric 1.5 Morutanin pek mi numarasida yok.Gedsona verilir o paralar neler yapacagini gosterdi.Morutan balon.Kimseyi almayalım..Sıfır risk
ne dedik şimdi futbol konuşuyoruz burda, bizle alakalı yeni bir gelişme de yok, eksiklerimizinde herkes farkında zaten. Başka takımla ilgili haber geldiği an ya haberi atan tinerci/kanatlı oluyor ya da böyle bi tepki. yahu ne gerek var bunlaraTinerci forumu mu burası bırakın şunları ya yok Nadja yok Batshuayi kimi alıyorlarsa alsınlar biz kendi eksiklerimizi konuşalım milletin konusunu değil
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
10 milyona bonservisle alırız diye düşünüyorumGedson'u da bonservisli mi bekliyoruz acaba 3+8 gibi bir rakamlar çok söylendi bir ara.
iyice hırpalansınlar ve lige yansısın diye zor gruba düşmeleri iyi olur anlamında dedim. şl de başarı zor zatenKağıt üstünde kolay bir gruba düşseler bile başarıli olacaklarını zannetmiyorum ya
Tinercilerden ve eziklerden tiksiniyorum gördüğüm anda muhabbetlerini tüylerim diken diken oluyor NKFBVAS (eşimiz dostumuz hariç)ne dedik şimdi futbol konuşuyoruz burda, bizle alakalı yeni bir gelişme de yok, eksiklerimizinde herkes farkında zaten. Başka takımla ilgili haber geldiği an ya haberi atan tinerci/kanatlı oluyor ya da böyle bi tepki. yahu ne gerek var bunlara
messi konuşunca da psg forumumu oldu bura, minik rakibimizin düştüğü vahim durum konuşulabilir tabi
2 adet kanattan sonrasini 2 adet but bekliyorsunBize 2 adet kanat 2 adet orta saha şart şart şarttttt
Tinercilerden ve eziklerden tiksiniyorum gördüğüm anda muhabbetlerini tüylerim diken diken oluyor NKFBVAS (eşimiz dostumuz hariç)
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu kadar yabancı oynayamayacağımiz kesin.Yerli öneri alabilir miyiz?Bize 2 adet kanat 2 adet orta saha şart şart şarttttt
Ghezzal 12 mio euro30 yaş altı, bonservisi en fazla 15 milyon olan, sol ayaklı sağ kanat oyuncularını filtreledim:
Seçip beğenin renktaşlar, zaten adı geçen herkes var listede: Transfermarkt - Detaylı oyuncu arama
Abi niye tek maç tek kadroya tek lige odaklanıyorsunuz siz yaBu kadar yabancı oynayamayacağımiz kesin.Yerli öneri alabilir miyiz?
1000 mesajı geçince mi parçalı üye olunuyor?
12 yıldır forumdayım, biraz yazayım da parçalı olayım dedim ama mümkün değil 1000 olmuyor. Tahmini 2025 gibi parçalı üye olcam bu gidişle
By scoutMuriç gelirse yine yazdığım bir herif gelmiş olacak; kimi yazsam geliyor Morutan hariç.
Bu uzun maratonda Alpaslan - Aytac ve ne kadar kizsakta Omer - Kilinc - Akbaba rahatca yer bulacaktir.Bu kadar yabancı oynayamayacağımiz kesin.Yerli öneri alabilir miyiz?