Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
adamlar batıyor işte gözümüzün önünde onu konuşuyoruz biz de kötü mü yapıyoruz reis, 2 muhabbet ettik doğukan beyle hemen kızıyorsun bize :crushed:

oysa senin yapman gereken gustavo scarpa gibi işimize yarayabilecek oyunculardan bahsedip bizlere muhabbet konusu açman gerek :hat:
Kusura bakmayın renktaşlar heriflere çok kuruluyum ondan oldu

Scarpa iyi adam net katkı sağlar ama Anders dreyer imkanı varsa direk almalıyız aradığımız adam o 2011 model Shaqiri herif

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ne dedik şimdi futbol konuşuyoruz burda, bizle alakalı yeni bir gelişme de yok, eksiklerimizinde herkes farkında zaten. Başka takımla ilgili haber geldiği an ya haberi atan tinerci/kanatlı oluyor ya da böyle bi tepki. yahu ne gerek var bunlara

messi konuşunca da psg forumumu oldu bura, minik rakibimizin düştüğü vahim durum konuşulabilir tabi
Ben sadece Galatasaray konusulmasindab yanayim Rakiplerimizi takip etnek istesem gider A spor izlerim sabah Aksam fener besiktas konusuyorlar zaten.

halil sadece yerli olması yönünden değil oyun stili farklı olduğu için de kritik bir transfer. topla ilişkisi iyi ve etrafıyla pas alış verişine girebilen bir forvet sahadaki oyuna çeşitlilik katar.

aynı şekilde gedson da yalnızca kaliteli bir merkez oyuncusu değil. savunmada her yere yardım eden, top çalabilen bir adam. ayrıca özellikleri gereği kanatta bile oynayabilir ki bazı benfica taraftarları sağ kanat rotasyonuna yazıyorlar.

acilen gelmeleri lazım.

Ne diyon birader.Morutan 10 Muric 1.5 Morutanin pek mi numarasida yok.Gedsona verilir o paralar neler yapacagini gosterdi.Morutan balon.
Yaşın nedir bilmiyorum ama herkese karşı saygısız bir üyesin ama ben yine de sana cevap yazayım.
Morutan alınsın gibi bişey söylemedim
Senin mantığınla bütün transferler ya tutarsa diye yapılıyor sanırım. Öyle ise 1.5 bile büyük bir kumar
Acaba iyi çıkacak mı kötü çıkacak mı diye transfer mi yapılır. Alacağın adamın sana ne vereceğini bilmiyorsan o transferi hiç yapma. 10 milyonluk katkı alacağından emin değilsen 10 milyon verme. 1 milyonluk katkı vereceğinden emin değilsen ona da verme. Araştırılmadan üzerinde yeterince çalışılmadan 'amaan bişey olmaz zaten çok para vermedik göndeririz gider' zihniyetiyle yapılan transferler yüzünden milyarlarca borca batmadık mı?

Cevaplamazsan sevinirim

bizde bu koreli kardeşimizi çekelim aradan

@Burkay Altındall

Var mı 25 milyonumuz renktas

Bragantino da Victor var sağ açık olarak 5.5 a bragantino aldı onu hazırlıyorlar yakında alman yada Avusturya Ligi'nde görürüz herif top cambazı

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

halil sadece yerli olması yönünden değil oyun stili farklı olduğu için de kritik bir transfer. topla ilişkisi iyi ve etrafıyla pas alış verişine girebilen bir forvet sahadaki oyuna çeşitlilik katar.

aynı şekilde gedson da yalnızca kaliteli bir merkez oyuncusu değil. savunmada her yere yardım eden, top çalabilen bir adam. ayrıca özellikleri gereği kanatta bile oynayabilir ki bazı benfica taraftarları sağ kanat rotasyonuna yazıyorlar.

acilen gelmeleri lazım.

Geçen sene lig bitirken en iyi iki oyuncumuzdu.Mutlaka almak gerekiyor.

Arkadaşlar lütfen planlama yapalım başarılı kadrolar da kemik bir 11 şarttır.Sansizliklar olur,ceza olur vs vs.Kadroyu değiştirebilirsin.Ancak planlama futbolda basittir.Dogru bir 11 kurar ona göre ekler yaparsın.Bu oyun basketbol değil benchten ikide bir destek alalım.4 yabancı oyuncuya ihtiyacimiz var diyen arkadaşlar şu anda bunu kadroya nasıl monte edeceğiz bir zahmet açıklayın.Ha bu dört oyuncu yabancı olmak zorunda değil diyor isek yerli önerilerinizi tartışalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt