Salim Harmancı
Parçalı Üye
- 15 Ağustos 2010
- 3.573
- 1.171
- 2.063
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kusura bakmayın renktaşlar heriflere çok kuruluyum ondan olduadamlar batıyor işte gözümüzün önünde onu konuşuyoruz biz de kötü mü yapıyoruz reis, 2 muhabbet ettik doğukan beyle hemen kızıyorsun bize :crushed:
oysa senin yapman gereken gustavo scarpa gibi işimize yarayabilecek oyunculardan bahsedip bizlere muhabbet konusu açman gerek![]()

Ben sadece Galatasaray konusulmasindab yanayim Rakiplerimizi takip etnek istesem gider A spor izlerim sabah Aksam fener besiktas konusuyorlar zaten.ne dedik şimdi futbol konuşuyoruz burda, bizle alakalı yeni bir gelişme de yok, eksiklerimizinde herkes farkında zaten. Başka takımla ilgili haber geldiği an ya haberi atan tinerci/kanatlı oluyor ya da böyle bi tepki. yahu ne gerek var bunlara
messi konuşunca da psg forumumu oldu bura, minik rakibimizin düştüğü vahim durum konuşulabilir tabi
Yaşın nedir bilmiyorum ama herkese karşı saygısız bir üyesin ama ben yine de sana cevap yazayım.Ne diyon birader.Morutan 10 Muric 1.5 Morutanin pek mi numarasida yok.Gedsona verilir o paralar neler yapacagini gosterdi.Morutan balon.
Sorumun cevabı bu değil sanırım,değil mi?Ömer,Alpaslan konusuna hiç girmeyelim zaten.Bu uzun maratonda Alpaslan - Aytac ve ne kadar kizsakta Omer - Kilinc - Akbaba rahatca yer bulacaktir.
Bi bakicaz avrupa maci donusu Omer 11 PVA yedek
Bi Berkan yedek Akbaba 11 gibi
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ee bu basketbol değil.Basarili takımların herzaman kemik bir 11 i olmuştur gözü kapalı sayılan.Sorumun cevabı bu değil maalesef.Abi niye tek maç tek kadroya tek lige odaklanıyorsunuz siz ya
Var mı 25 milyonumuz renktas![]()
Kang-in Lee - Oyuncu profili 26/27
Kang-in Lee, 25, Güney Kore ➤ Paris Saint-Germain, 2023'den beri ➤ On Numara ➤ Piyasa Değeri: 28.00 mil. € ➤ * 19 Şub 2001, Namdong-gu, Incheon, Güney Korewww.transfermarkt.com.tr
bizde bu koreli kardeşimizi çekelim aradan
@Burkay Altındall

Kakuta yeni transfer oldu LenseAsıl mevkisi 10 numara ama sağ kanatta da oynayabilen sol ayaklı elemanları yazıyorum aşağı, belki bi ihtimal alınabilecek oyuncular
Mohamed Ihattaren
Sebastian Szymanski
Kang-in Lee
Gaël Kakuta
Morutan
Ísak Bergmann Jóhannesson
halil sadece yerli olması yönünden değil oyun stili farklı olduğu için de kritik bir transfer. topla ilişkisi iyi ve etrafıyla pas alış verişine girebilen bir forvet sahadaki oyuna çeşitlilik katar.
aynı şekilde gedson da yalnızca kaliteli bir merkez oyuncusu değil. savunmada her yere yardım eden, top çalabilen bir adam. ayrıca özellikleri gereği kanatta bile oynayabilir ki bazı benfica taraftarları sağ kanat rotasyonuna yazıyorlar.
acilen gelmeleri lazım.
sözleşmesi finito sene sonu koreli bebeninVar mı 25 milyonumuz renktas
Bragantino da Victor var sağ açık olarak 5.5 a bragantino aldı onu hazırlıyorlar yakında alman yada Avusturya Ligi'nde görürüz herif top cambazı
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
yani?Asıl mevkisi 10 numara ama sağ kanatta da oynayabilen sol ayaklı elemanları yazıyorum aşağı, belki bi ihtimal alınabilecek oyuncular
Mohamed Ihattaren
Sebastian Szymanski
Kang-in Lee
Gaël Kakuta
Morutan
Ísak Bergmann Jóhannesson
evet
İsme bak İsrail başbakanı ismi gibi. İyimidir eleman.?Kanata Carles Perez'in olacağını düşünüyorum sürpriz olarak.