Ramazan Aslan
Tecrübeli Üye
- 4 Ağustos 2019
- 5.081
- 3.581
- 673
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tam aksine, olacak bana göre. Yağlı bir bonservis verecek bi takım bulamazlarsa bize gelir. Adamların kadroda düşündüğü filan yok. Hazırlık maçında bile son 5 dk oyuna almışlardı. Geçenki CL elemesi maçında oyuna bile girmedi turu garantiledikleri halde.Gedson pek olacak gibi durmuyor adamlar biraksalar cok dan birakirlardi
Insallah oyle olur Gedson bizde cok is yapar ozellikle bu kadrodaTam aksine, olacak bana göre. Yağlı bir bonservis verecek bi takım bulamazlarsa bize gelir. Adamların kadroda düşündüğü filan yok. Hazırlık maçında bile son 5 dk oyuna almışlardı. Geçenki CL elemesi maçında oyuna bile girmedi turu garantiledikleri halde.
O kadarini biliyoruz aga ama Tatli duruyor insanin cani cekiyorOrtada bir başarı yok renkdaş GSE rütbesiyle maaşa bağlamıyorlar.
Siddik beni niye admine sikayet ediyorsun yakistiramadim.
Aslinda kendiniz cevabı vermissiniz eskiden iyi oyuncuydu bizdeyken bile cok bizli degildi bu saatten sonra seri bizde is yapmaz hele 5 milyon euro hic etmezSeri eskiden baya iyi topçuydu ancak düşüşte baya
Seri gelirse bence oynar
çünkü tekrar kendisini kanıtlaması lazım
piyasa değeri de düştü
2m kiralama + 3 m satın alma
Mustafa'nın ne olursa olsun 90 dakika oynaması gerektiğini düşünüyorum.o kadar genç adam aldık solda kerem ve bay gibi 2 gencecik pırlanta var ama babel mi arda mı diye tartışıyoruz işte bu bizden neden bir yol olmayacağının göstergesi ha keza diagne satılacak tek adam adama bu maçta bir şey olsa naısl satacaksın