Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gedson pek olacak gibi durmuyor adamlar biraksalar cok dan birakirlardi
Tam aksine, olacak bana göre. Yağlı bir bonservis verecek bi takım bulamazlarsa bize gelir. Adamların kadroda düşündüğü filan yok. Hazırlık maçında bile son 5 dk oyuna almışlardı. Geçenki CL elemesi maçında oyuna bile girmedi turu garantiledikleri halde.

Tam aksine, olacak bana göre. Yağlı bir bonservis verecek bi takım bulamazlarsa bize gelir. Adamların kadroda düşündüğü filan yok. Hazırlık maçında bile son 5 dk oyuna almışlardı. Geçenki CL elemesi maçında oyuna bile girmedi turu garantiledikleri halde.
Insallah oyle olur Gedson bizde cok is yapar ozellikle bu kadroda

Arda,Diagne falan oynarsa, ve mohamed kesik yerse, cok yazik olur. Gerci bi yandan da iyi olur, zaten arda falan oynarsa yenme sansimiz az olur. En azindan mohamede suçu bu sefer atamaz hoca o zaman. Gecen mactan sonra herkesi korudu, bütün suçu mohamedin üstüne atti.

Seri eskiden baya iyi topçuydu ancak düşüşte baya
Seri gelirse bence oynar
çünkü tekrar kendisini kanıtlaması lazım
piyasa değeri de düştü
2m kiralama + 3 m satın alma

ne serisi rtaşlar
zone8 zone11 bolgesine transfer yapilacaksa gedson olmali, hic olmuyorsa taylan berkan idare edecek sağ kanadı yabancidan yana kullaniriz. zaten yerli limiti var seri ne allah askina

Seri eskiden baya iyi topçuydu ancak düşüşte baya
Seri gelirse bence oynar
çünkü tekrar kendisini kanıtlaması lazım
piyasa değeri de düştü
2m kiralama + 3 m satın alma
Aslinda kendiniz cevabı vermissiniz eskiden iyi oyuncuydu bizdeyken bile cok bizli degildi bu saatten sonra seri bizde is yapmaz hele 5 milyon euro hic etmez

o kadar genç adam aldık solda kerem ve bay gibi 2 gencecik pırlanta var ama babel mi arda mı diye tartışıyoruz işte bu bizden neden bir yol olmayacağının göstergesi ha keza diagne satılacak tek adam adama bu maçta bir şey olsa naısl satacaksın
Mustafa'nın ne olursa olsun 90 dakika oynaması gerektiğini düşünüyorum.
Diğer taraftan Diagne bu maçta bir iki gol atsa hemen birilerinin dikkatini çeker satma şansı artar diye düşünülebilir ama Babel veya Arda için gerçekten diyecek söz yok.
İşte son zamanda hocanın bu inadı yüzünden çok dinamizm kaybediyoruz....

Emre Kılınç özellikle ligin başında sağ kanatta da denendi ama oynadığı tüm maçlarda çok kayboldu. İç oynadığı maçlarda (Antep, Alanya deplasmanı, Göztepe) çok güzel ceza sahası koşuları yapıp goller attı. Kadıköy deplasmanında da merkezdeydi. Yani Kılınç'ın bizde 10 iyi maçı varsa 9'u merkezdeyken olmuştur.

Merkezdeki top kayıpları da ayrı başımızı yakmış özetleri izlerken fark ettim. Bir de Antalya maçı kırmızı yeme olayı var. Bu sene ana planda yok ama dakika aldığında etkili olur inşallah. Bence geniş rotasyona lazım bir adam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt