Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu olaydan öncede sonrada Marcao satılmasın diyenlerdenim. Luyindama sakatlanmasaydı onun sarılması daha doğru olurdu. Luyindama gibi oyuncu çok kolay bulunur. Marcao gibi sol ayaklı oyun kıran savaşçı oyuncu nadir bulunan pırlanta gibidir. Marcao ya sadece para cezası verilmeli ve kazanılmalı. Tff 6 7 maç ceza verir. O dönemde zaten yoğun avrupa maçları var oynatıesın formunu korur. Bizim kulüp olarak assetlermizi çöp etme konusunda üstünüze yok. Hayatta effedişebişen tolere edilebilen hata vardır ve edilemeyen de vardır. Bu affedilebilir tolare edilebilir bir olaydır. Ulan bu ülkede başkan traftar döver başkası sahada başkasını kovalar kavganın her türküsü gırla Marcao yrım yamalak bir saldırı yapınca tüm ülke mübarek müşayim aaa ne kadar ayıpçı kesildi. Evindem hazeteci aldıran Volkn ayısı çıkıp Marcao Giresundan direk brezilyaya gönderilmeki diyebiliyor. Bunlar normalde biİm kendi taraftarımızın bu olayı uçleda yaşmasını hiç rasyonel bulmuyorum. Yaptığını tasvip etmiyorum ama Sonuna kadar Marcao yu savunacağım.
Marcao'nun bir noktada sıkıntı çıkaracağını adım gibi biliyordum, gereksiz gerginliklerini hissetmemek elde değil. Soruyu da bu olay öncesi için dedim zira iki stoper de satılıp o paralarla daha makul bütçeli oyuncular alınmalıydı. Ederini bulan oyuncular satılarak büyünür, gelişilir, Marcao'nun bizde kalıp daha üste çıkma şansı yoktu bundan sonra da olmayacaktır, transfer çoğu zaman bir meydan okumadır ve motive eder oyuncular üste çıkmaya çalışır, bizde kalarak bence bu mümkün değildi.

Olaya gelirsek, bu dakikadan sonra dikiş tutacağını sanmıyorum, bizim destek olmamız ya da olmamamız bir şey değiştirmeyecektir.

Bu takim sag kanatsiz sampiyon olamaz. Insallah basladiklari isi yarim birakmazlar.
Feghouli var, hayvan gibi para alıyor. Takımdan ayrılacağı yok, güvenmek zorundayız. En kaliteli oyuncumuz da kendisi zaten. Milli takımda ghezzal yedek beklerken kendisi 11 de oynuyor. Ghezzal den daha iyi oyuncumuz var, üzerinde durup faydalanmak istemiyoruz

M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Feghouli var, hayvan gibi para alıyor. Takımdan ayrılacağı yok, güvenmek zorundayız. En kaliteli oyuncumuz da kendisi zaten. Milli takımda ghezzal yedek beklerken kendisi 11 de oynuyor. Ghezzal den daha iyi oyuncumuz var, üzerinde durup faydalanmak istemiyoruz

Olumsuz

Gedson için Beşiktaş'tan hiç çekinmedim ama Valencia'dan baya çekinirim umarım doğru değildir. Eğer forma bulacağına inanıyorsa büyük ihtimalle İspanya Ligini tercih eder Gedson.
STSL 'de forma giyen oyuncuların %97 'si filan Avrupa 'da kalmayı tercih eder, en basitinden Ferro 'yu ciddi ciddi istemiştik bize gelmek yerine Valencia 'ya gitti çoğu maçta oynamadı bile

Ben Gedson 'un Benfica 'da kalacağına inanmıyorum, Galatasaray 'a gelmesi için de tek ihtimal Avrupa 'dan bonservis+maaş yükünü karşılayabilecek bir takımın çıkmaması

Pahalı diye kötü oyuncuyu oynatacak halimiz yok. Ghezzalle şu an kıyaslanmaz bile

Zenit 8 milyon veriyorsa 10 milyon da verir, aldiklari brezilyali oyuncular icin 10-20 milyon arasi bonservis odemisler.
Zenit için 8-10 mil.€ çok bir para sayılmaz

Ama dünkü olaydan sonra bonservis bir kenara dursun da Avrupa 'dan herhangi bir talibi çıkar mı sanmıyorum

Bu Sercan dikme tekme tokat dayak yemek istiyor
Marcao olayı için. Kamuoyunun beklentisi kadro dışı kalması yada sözleşme fesih diyor. Bak bak kamuoyuymus, beklentiymis. Desene kargalar kuş familyasının gönlünden bu geçiyor die sercan efendi.

Pahalı diye kötü oyuncuyu oynatacak halimiz yok. Ghezzalle şu an kıyaslanmaz bile
Uzun süre sonra 2 maçtır 11 başlıyor. İlk maçında gol atmasına rağmen beğenmedim. Giresun maçında hiç fena değildi. Oynayarak daha iyiye gidecektir. Kontrat senesi, seve seve iyi oynayacak bu sezon.

Ağzımı açtıracak bu itler.

Bu ulkede Nouma maçta tombala yaptı, bunların taraftarı muz attı sahaya, kaptanları adama ırkçı laf etti, başkanları tribünde adam dövdü, en onemlisi şike yaptılar şike.

Bunlar konuşulmuyorda, Marcaonun tartışması mı konuşuluyor.

Bundan sonda bunların gazına gelip Marcaoya sövene bende söverim.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Sol ayakli Meksikali Vasquezi istiyorduk diyorlardi bi ara. Adam 500 bin + 3,5 milyon zorunlu opsiyonlu italyaya gitmis 2 gün önce. Belki tam Marcaoun yerini doldurabilecek adam olurdu

Yau Feghouli,Falcao ve Babel gitmeli hemde hemen. Yok indirim yapsın yok cart yok curt. Adamın adım atacak dermanı kalmıyor artık. Ben Luyindama’nın da gitmesinden yanayım ama Marcao mevzusundan dolayı oyuncu gitmeden göndermemek lazım. Ki dün akşam sanki sol stoper de daha iyi oynadı.

Maçları dikkatli izlemedigini düşünüyorum. Gedson sadece tempo yapmıyor. Acayip top kapıp atağa da çıkmamiza yardımcı oluyor. Ayrıca hiçte azımsanmayacak kilit pas atacak yeteneği var
Maclari iyi izliyorum bize kilit pas filan lazim degil belhanda asistin asitini yapiyor diyorduk banane kilit pastan risk alcak gol atacak asist yapacak maci kurtaracak bireyse yetenek
lazim gedson iyi bir takim oyuncusu ama bizde iyi bir takim yok su takimda top ayagina geldiginde heyacan uyandiran tek bir oyuncu yok

Önce saygımı sonra sevgimi kazandı Bayern.Önceden hep baş altı takımları desteklerdim Bundesliga'da(Wolsburg, Bremen vs.).Sonra bir takımın çalışarak ve hiç bahane üretmeden oyununu o kadar ilerletmesi ve her şartta Şampiyonlar Ligi dâhil çok formda Barça, Real,City,Manu gibi takımlara meydan okuması sempati uyandırdı bende.Üzerine Alman Milli takımını da yukarı çekerek Dünya kupası kazandırması ve Muller gibi durduğu yerde gol sevinci yaşayan profesyoneller bulundurması sıkı bir Bayern takipçisi yaptı beni.Olaya saygıyla bak,zamanla sevmeye başlıyorsun renktaş.
Hocam ben birine irite oldum mu daha da ısınamıyorum. Borussia Dortdmun’cuyum ben. Marco Reus gibi. Çok kral adam.

Gecen sene de oyle diyordu burada cogu kisi ben 3 tane iyi mac izleyemedim maalesef. Cok zorlaniyoruz aha Giresun macinda bile bu belli oluyor Trabzon gibi takim bu kalibrede olan takimlara 5-6 tane atabiliyor mesela. Bizde oyle bir oyun yok ben ayrica teknik heyetten rahatsizim daha cok, hani senin dedigin aslinda bir yandan da dogru ama elindeki oyunculardan maksimum verim alabilecek bir hoca ile ancak olur. Terim maalesef bunu son yillarda beceremiyor zaten o yuzden elestiriler artiyor her sene 10+ transfer yaptiriyor takima. Mevcut kadroyu sampiyon yapamaz bu teknik heyet aha buraya da yaziyorum.
Kelimesi kelimesine imzami atarim uc kisi kuyuya tas atiyor digerleri pesinde gidiyor gedson bu forumda ilahlastirilmis bize lazim oyuncu degil anca ekstradan alinacak cesitlilik katacak adam takimda bir tane adam gecip top tasiyan kerem var baskada calim atacak oyuncu dahi yok bu takim nasil sampiyon olacak teknik heyet zaten konusmaya gerek yok mustafa mustafa dedi adam cok kotude oynamazken adami cokertti

Trabzon maci var uc hafta sonra bir maclik konsantre olup trabzonu yenebilirizde gecen sene besiktasi yendigimiz gibi o macta herkes tum takim arda dahil kopek gibi kostu ama arkadaslara sor besiktasin icinden gedson gecti yaninda 10 tane adam yoktu tabzon bu ileri hucum hatti ile 30 maci ilk yarida bitirir bizde iste 3 5 maci hirsli oynar diger maclarda kerem ile diagnenin ayagina bakar sinir kirizi geciririz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt