- 16 Haziran 2010
- 204.583
- 156.823
- 6.838
Emre Tasdemir gidiyorsa 1 milyon euroya Umut Meras'i almaya bakmaliyiz. Sanirim kulubu 1.5 milyon euro istiyormus.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kendi takim arkadasini Mac oynanirken sirf yumruklamak icin 30 metre depar atan bir stopere teklif yapan olsa bile artik vazgecmistir
çok saçma buElimizdeki yabancı oyuncuları kiralık bile versek 14 yabancı kuralı içerisinde sayılıyormuş. Bu durumda Sekidika, Ozornwafor’u kiralamak yetmiyor, satmamız gerekiyormuş.
yakışmadıUlan marcao şu hiyarligi gariban kereme yapacağına belhandaya yapaydin ya 2.5 yıl aynı sahaya çıktın
Az önce bir YouTube kanalında söyledilerçok saçma bu
Nkodou gerçekten maksimum bu seviye liglerde iş yapar çünkü gerçekten dediğin gibi beyinsiz bir oyuncu ama gel gör ki muazzam bir atlet. Ligde kendisinden daha hızlı bi oyuncu var mı sanmıyorum Onyekuru 'dan bile en az 1-2 tık daha hızlı gibi geliyor bana Nkoudou. Haydi onu geç Akintola bile çoğu takımın başına bela oluyor bu ligde yeteneksiz haliyle. Dün Giresun adına bile dikkat çeken tek oyuncu Serginho 'ydu tertemiz adam geçme becerisi varBeyinsiz nkodou bile sırf dribblingle büyük fark yaratıyor bjk için.. Biz çok statik bir takımız bir de üstüne sırf pasla rakip açmaya çalışıyoruz bu yüzden yerleşik savunmalar bizi çok zorluyor..Dribbling atan adam geçen oyuncu daima rakibin dengesini bozuyor boşluk yakaliyorsun ..Onyekuru gibi boş alanda değil dar alanda etkili bir isim lazım bize.
Emre Taşo da gidiyor.
Nelsson sol stoperde de oynayabiliyor
Maç özetlerini izliyodum ben sol stoperde denk geldim ona. Tabi ne kadar verimlidir bilememVe ayrica stillerinide benzetiyorum Marcao ile.
STSL seviyesinde %99 buStoperin sol veya sag Ayak olmasini abartiyorsunuz. Stoperin önceligi top kesmek hava toplarinda iyi olmak.