Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kendi takim arkadasini Mac oynanirken sirf yumruklamak icin 30 metre depar atan bir stopere teklif yapan olsa bile artik vazgecmistir

Herkesin kişisel zevki ama bu kadar makyajı Falcao'ya Babel'e falan bile yapsan daha güzel olur.
Nesini beğendiniz anlamadım.
Tanımıyorum ki çok dillendirildi diye bu mu diye sordum

Falcao çirkin yav bu arada
process.webp

Dun cezaliydim içimde kaldı o zeki denen hiyara acayip sinir oldum ..Ulan kim olursa olsun 2 kişi kavga ederken onları ayiracagina hakeme şikayet ediyor utanmadan...
Ayrıca garipsedigim bir durum var marcao 40 metreden keremin üstüne yürürken bir Allah'ın kulunun fark etmemesi de çok tuhaf neticede bu adamlar bagiristi öncesinde bir tek olay başlayınca cagne gitti

Elimizdeki yabancı oyuncuları kiralık bile versek 14 yabancı kuralı içerisinde sayılıyormuş. Bu durumda Sekidika, Ozornwafor’u kiralamak yetmiyor, satmamız gerekiyormuş.

Biz imkansız falan diyoruz Türk takımları için ama Sheriff Tiraspoll diye bir moldova takımı şampiyonlar ligine kalacak hem de 1.ön elemeden başlayarak

Bizim çok çok iyi dribling yapabilen bir oyuncuya ihtiyacımız var, tamam rakip oyunu kitlemediği sürece topu iyi dolaştırabiliyoruz tamam iyi kötü gol pozisyonları yakalıyabiliyoruz da dribling yapabilen oyuncumuz yok denilecek kadar az. Giresun maçında sahanın en çok driblingle rakip geçen oyuncu Luyindama olmuş olabilir mi böyle bişey ?

Kerem 'in o yeteneği henüz oturmadı mesela topa buluştuğu noktada çok güzel bir dönüşle rakibini geçebiliyor veya hızıyla rakip bekin yanından atıp gidebiliyor ama işin dribling tarafında maalesef özel bir oyuncu değil. Feghouli 'si Arda 'sı Babel 'i filan geçelim konuşmaya bile gerek yok 5 metre ileriye topla koşmaya dermanı olmayan adamlar

Artık bu transfer orta sahaya Gedson 'la mı yapılır veya sağ kanada Morutan / Deulofeu gibi bir adamla mı yapılır bilmiyorum da doğrudan dribling canavarı bir oyuncu gerekiyor bu takıma bana kalırsa

Bizim çok çok iyi dribling yapabilen bir oyuncuya ihtiyacımız var, tamam rakip oyunu kitlemediği sürece topu iyi dolaştırabiliyoruz tamam iyi kötü gol pozisyonları yakalıyabiliyoruz da dribling yapabilen oyuncumuz yok denilecek kadar az. Giresun maçında sahanın en çok driblingle rakip geçen oyuncu Luyindama olmuş olabilir mi böyle bişey ?

Kerem 'in o yeteneği henüz oturmadı mesela topa buluştuğu noktada çok güzel bir dönüşle rakibini geçebiliyor veya hızıyla rakip bekin yanından atıp gidebiliyor ama işin dribling tarafında maalesef özel bir oyuncu değil. Feghouli 'si Arda 'sı Babel 'i filan geçelim konuşmaya bile gerek yok 5 metre ileriye topla koşmaya dermanı olmayan adamlar

Artık bu transfer orta sahaya Gedson 'la mı yapılır veya sağ kanada Morutan / Deulofeu gibi bir adamla mı yapılır bilmiyorum da doğrudan dribling canavarı bir oyuncu gerekiyor bu takıma bana kalırsa

Beyinsiz nkodou bile sırf dribblingle büyük fark yaratıyor bjk için.. Biz çok statik bir takımız bir de üstüne sırf pasla rakip açmaya çalışıyoruz bu yüzden yerleşik savunmalar bizi çok zorluyor..Dribbling atan adam geçen oyuncu daima rakibin dengesini bozuyor boşluk yakaliyorsun ..Onyekuru gibi boş alanda değil dar alanda etkili bir isim lazım bize.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt