Melih Çiçek
Sarı Üye
- 15 Temmuz 2021
- 564
- 420
- 473
Melike dediğiniz kız bu mu
Herkesin kişisel zevki ama bu kadar makyajı Falcao'ya Babel'e falan bile yapsan daha güzel olur.
Nesini beğendiniz anlamadım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tanımıyorum ki çok dillendirildi diye bu mu diye sordumHerkesin kişisel zevki ama bu kadar makyajı Falcao'ya Babel'e falan bile yapsan daha güzel olur.
Hersey guzellik degil hatun isveli cilveli ve so sexy ondandirHerkesin kişisel zevki ama bu kadar makyajı Falcao'ya Babel'e falan bile yapsan daha güzel olur.
Bu fotoğrafta az makyaj var. O kadın kadar daha yapsa ondan daha güzel olur.Tanımıyorum ki çok dillendirildi diye bu mu diye sordum
Falcao çirkin yav bu arada
Ekli dosyayı görüntüle 135077
O başka hocam aurası öyleyseHersey guzellik degil hatun isveli cilveli ve so sexy ondandir![]()
O başka hocam aurası öyleyseHersey guzellik degil hatun isveli cilveli ve so sexy ondandir![]()
O iş değişti diye biliyorumElimizdeki yabancı oyuncuları kiralık bile versek 14 yabancı kuralı içerisinde sayılıyormuş. Bu durumda Sekidika, Ozornwafor’u kiralamak yetmiyor, satmamız gerekiyormuş.
Aanholtun ayagina tas deyse yandık,Ömer bayram kabusu gorecegiz..
Emre Taşo da gidiyor.
Alacak olan takimin hocasi adam edecektir. Bizim t.direktör haric baskalarida vardir illaki, hep biz adam edemeyiz ya.Kendi takim arkadasini Mac oynanirken sirf yumruklamak icin 30 metre depar atan bir stopere teklif yapan olsa bile artik vazgecmistir
Bizim çok çok iyi dribling yapabilen bir oyuncuya ihtiyacımız var, tamam rakip oyunu kitlemediği sürece topu iyi dolaştırabiliyoruz tamam iyi kötü gol pozisyonları yakalıyabiliyoruz da dribling yapabilen oyuncumuz yok denilecek kadar az. Giresun maçında sahanın en çok driblingle rakip geçen oyuncu Luyindama olmuş olabilir mi böyle bişey ?
Kerem 'in o yeteneği henüz oturmadı mesela topa buluştuğu noktada çok güzel bir dönüşle rakibini geçebiliyor veya hızıyla rakip bekin yanından atıp gidebiliyor ama işin dribling tarafında maalesef özel bir oyuncu değil. Feghouli 'si Arda 'sı Babel 'i filan geçelim konuşmaya bile gerek yok 5 metre ileriye topla koşmaya dermanı olmayan adamlar
Artık bu transfer orta sahaya Gedson 'la mı yapılır veya sağ kanada Morutan / Deulofeu gibi bir adamla mı yapılır bilmiyorum da doğrudan dribling canavarı bir oyuncu gerekiyor bu takıma bana kalırsa