Aydemir Aydın
Parçalı Üye
- 18 Aralık 2010
- 3.958
- 406
- 1.343
Eldeki falcao muhammded o kadar kötü ki aralarında en iyisi diagneDiagne'ye kimseye ısınamıyor ama lige koyuyorsun atıyor, avrupaya koyuyorsun atıyor bir şekilde atıyor adam.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eldeki falcao muhammded o kadar kötü ki aralarında en iyisi diagneDiagne'ye kimseye ısınamıyor ama lige koyuyorsun atıyor, avrupaya koyuyorsun atıyor bir şekilde atıyor adam.
3. Turk kim? Harit yerine Halil mi yazmak istedin?Bizim ilk olarak planlamayi dogru yapmamiz gerekiyor
Senelerdir 4-1-4-1 diye birseyler tutturduk ve olmuyor ne yazik ki olmayacak ta
Ikinci yariyi örnek vermek gerekirse sistem degisikligi hemen rakip ceza sahasinda 4 oyuncu ile etkili olmamizi sagladi
4-2-4 gibi öndeki 4lü den feghouli’nin Orta saha özelligi olmasi ile gezgin oyuncularla birseyler yapabiliriz mesela Bunu ikinci psv macinda denemistik Ama bugun feghouli nin ikinci yari yaptigi görevi Kerem yapmaya calismisti
Fatih hoca Cicaldau ile ilgili barella gibi kullanmak istiyorum demis muhabirler ile yaptigi kahvalti da yani 4-2-4’te Orta saha özelligi olan oyuncu görevi Cicaldau ile mumkun gibi görünüyor
————Berkan Gedson
Kerem Cicaldau Mohammed Harit
Hucum da alinan pozisyonlar bunlar yani tabiki normalde 4-2-3-1 olur dizilis
3. Turk kim? Harit yerine Halil mi yazmak istedin?
18 yaşına göre fiziği gerçekten kusursuza yakın kale çizgisinde çok güzel yer tutuyor o fiziğiyle ki kalesini terk etme konusunda tereddüt yaşadığını da görmedim hiç ama genellikle öyle kopup pozisyon başlamadan bitireğim atağı demekten ziyade iyi bildiği işi yapıyor düzgün pozisyon alıp rakibinin açısını daraltıyorLigden hatırladığım çizgide çok iyi
Ceza sahasına hakimiyeti nasıl ?
En önemlisi ayağı nasıl topla ilişkisi nasıl? Malum en çok pası kaleciye veriyoruz
Oynamaz.Marcao orta saha oynamazmi ?
Bence de Halil olacak.Ben örnek olarak yazdim 3 yerliyi dusunmeden
Yoksa Mohammed yerine Halil ile 3 yerli olur mesela önemli olan oyun planlamasi
Ben güveniyorum işin açıkçası Doğan 'a geçen sene gösterdiği performanslaValla kaleci iyise 18 yasindada bile birinci kaleci yaparim. Zamanda Bunu schalkenin antrenörü slomka yapti ve neueri kazandi.
Hatta herkes durumu sorgularken o dik durdu.
Enes sen kime guvendiysen patladı reisBen güveniyorum işin açıkçası Doğan 'a geçen sene gösterdiği performansla
Fernando hem daha çevik hem de pozisyon bilgisi olarak bu ligin Melo dahil gördüğü en iyi defansif orta sahaydı. Evet, Marcao'dan da daha hızlı bir oyuncu. Nzonzi de ağır olmasına rağmen pozisyon bilgisi yüksek bir oyuncu. Fernando dediğimiz adam yürüyerek rakip ataklar başlamadan atağı bitiriyordu. Marcao henüz stoperde bile defansif pozisyon algısı potansiyelinin altında birisi. Buna karşın üstelik çok çabuk çalım yiyor. Toplu oyunda tamam ama top rakipteyken o bölgenin üstesinden gelebileceğini sanmıyorum. Marcao zaten orta sahaya geçerse stoperde gördüğü kartların 6-7 katını görüp cezalı olur yine oynayamaz.Nzonziden seriden hatta fernandodan daha mı ağır ?

Oynayacağımız oyuna uygun kaleci seçmeliyiz bence en önemli kriter bu olmalı.18 yaşına göre fiziği gerçekten kusursuza yakın kale çizgisinde çok güzel yer tutuyor o fiziğiyle ki kalesini terk etme konusunda tereddüt yaşadığını da görmedim hiç ama genellikle öyle kopup pozisyon başlamadan bitireğim atağı demekten ziyade iyi bildiği işi yapıyor düzgün pozisyon alıp rakibinin açısını daraltıyor
Bir avantajı var penaltılarda çok iyi olduğunu gördüm,
Bunun haricinde öyle kusursuz topla ilişkisi desem yalan olur zaten Kayseri 'de oynanan oyun da böyle bir oyundan çok fersah fersah uzakta
Duruşu filan bayağı güven veriyor bu yaşına rağmen, hakkında çıkan Rennes, Lille, Lyon veya Milan iddialarının yalan olmadığına inanıyorum Avrupa 'ya transfer olma potansiyeli var
Bu arada biz hiç duran top çalışması yapmıyoruz sanırım.Yahu ilk yarıda üst üste 5 tane korneri aynı şekilde kullandık.Baktın olmuyor başka birşey dene,paslaş filan yani.
Su planlamayi Bikere önceden yapsak.3 türk'ü zor çıkarıyoruz seneye 4 olunca avuçlarız pırasayı
o yüzden yerli kaleci şart
zaten muslera da teklemeye başladı. değişim için uygun zaman