Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim ilk olarak planlamayi dogru yapmamiz gerekiyor

Senelerdir 4-1-4-1 diye birseyler tutturduk ve olmuyor ne yazik ki olmayacak ta

Ikinci yariyi örnek vermek gerekirse sistem degisikligi hemen rakip ceza sahasinda 4 oyuncu ile etkili olmamizi sagladi

4-2-4 gibi öndeki 4lü den feghouli’nin Orta saha özelligi olmasi ile gezgin oyuncularla birseyler yapabiliriz mesela Bunu ikinci psv macinda denemistik Ama bugun feghouli nin ikinci yari yaptigi görevi Kerem yapmaya calismisti

Fatih hoca Cicaldau ile ilgili barella gibi kullanmak istiyorum demis muhabirler ile yaptigi kahvalti da yani 4-2-4’te Orta saha özelligi olan oyuncu görevi Cicaldau ile mumkun gibi görünüyor

————Berkan Gedson
Kerem Cicaldau Mohammed Harit

Hucum da alinan pozisyonlar bunlar yani tabiki normalde 4-2-3-1 olur dizilis
3. Turk kim? Harit yerine Halil mi yazmak istedin?

Ligden hatırladığım çizgide çok iyi
Ceza sahasına hakimiyeti nasıl ?
En önemlisi ayağı nasıl topla ilişkisi nasıl? Malum en çok pası kaleciye veriyoruz
18 yaşına göre fiziği gerçekten kusursuza yakın kale çizgisinde çok güzel yer tutuyor o fiziğiyle ki kalesini terk etme konusunda tereddüt yaşadığını da görmedim hiç ama genellikle öyle kopup pozisyon başlamadan bitireğim atağı demekten ziyade iyi bildiği işi yapıyor düzgün pozisyon alıp rakibinin açısını daraltıyor

Bir avantajı var penaltılarda çok iyi olduğunu gördüm,

Bunun haricinde öyle kusursuz topla ilişkisi desem yalan olur zaten Kayseri 'de oynanan oyun da böyle bir oyundan çok fersah fersah uzakta

Duruşu filan bayağı güven veriyor bu yaşına rağmen, hakkında çıkan Rennes, Lille, Lyon veya Milan iddialarının yalan olmadığına inanıyorum Avrupa 'ya transfer olma potansiyeli var

Gitmesi gerekenler vaktinde gitse yeni gelecek olanlar daha sevindirici olacak. Transferin son gününe kadar beklememize hep engel oluyor gitmeyenler.

Nzonziden seriden hatta fernandodan daha mı ağır ?
Fernando hem daha çevik hem de pozisyon bilgisi olarak bu ligin Melo dahil gördüğü en iyi defansif orta sahaydı. Evet, Marcao'dan da daha hızlı bir oyuncu. Nzonzi de ağır olmasına rağmen pozisyon bilgisi yüksek bir oyuncu. Fernando dediğimiz adam yürüyerek rakip ataklar başlamadan atağı bitiriyordu. Marcao henüz stoperde bile defansif pozisyon algısı potansiyelinin altında birisi. Buna karşın üstelik çok çabuk çalım yiyor. Toplu oyunda tamam ama top rakipteyken o bölgenin üstesinden gelebileceğini sanmıyorum. Marcao zaten orta sahaya geçerse stoperde gördüğü kartların 6-7 katını görüp cezalı olur yine oynayamaz. :think:

Doğanın en büyük eksisi topu tehlike bölgesine sektiriyor o anda da yerde olduğu için boş kaleye tamamlama fırsatı oluşuyor bir de korner de önce ileriye bir adım atıyor sonra geri kaleye dönüyor bu da çok riskli evet çok yetenekli evet çizgi de çok iyi refleksleri sağlam doğru ama bunları gelistiremezse Cenk Gönen olur en fazla

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

18 yaşına göre fiziği gerçekten kusursuza yakın kale çizgisinde çok güzel yer tutuyor o fiziğiyle ki kalesini terk etme konusunda tereddüt yaşadığını da görmedim hiç ama genellikle öyle kopup pozisyon başlamadan bitireğim atağı demekten ziyade iyi bildiği işi yapıyor düzgün pozisyon alıp rakibinin açısını daraltıyor

Bir avantajı var penaltılarda çok iyi olduğunu gördüm,

Bunun haricinde öyle kusursuz topla ilişkisi desem yalan olur zaten Kayseri 'de oynanan oyun da böyle bir oyundan çok fersah fersah uzakta

Duruşu filan bayağı güven veriyor bu yaşına rağmen, hakkında çıkan Rennes, Lille, Lyon veya Milan iddialarının yalan olmadığına inanıyorum Avrupa 'ya transfer olma potansiyeli var
Oynayacağımız oyuna uygun kaleci seçmeliyiz bence en önemli kriter bu olmalı.
Son maçlarda muslera ciddi hatalar yaptı bu yüzden bir çok kişi acil kaleci takviyesi yapılmasını istiyor ve haklılarda.
Ben şöyle düşünüyorum Muslera o hataları yapmasa hatta psv maçlarını tek başına almış olsa bile hatta fatih de çok iyi durumda olsa bile bizim önümüzdeki 10 yılı kotaracak bir kaleci dönüşümü yapmamız gerekiyor. Bu şart. Çok iyi düşünülmeli ve gerekirse 3ün 5in hesabı yapılmadan ciddi yatırım yapılmalı. Son yıllarda nasıl ki her dönem forvet grtirip gönderiyoruz, muslera sonrasında da kaleci için aynı şeyi yaşamamalıyız. Muslerayı ucuza almadık bugün için bile olsa çok para verdik. Ama bak 10 yıldır tepe tepe kullanıyoruz. Bu yüzden günü ya da bu sezonu kurtaracak değilde belki 8-10 sezon kalemizde sağlam duracak bir kaleci bulmalıyız. Doğan, İrfancan hangisi olur bilmiyorum ama değişim kaçınılmaz.

Bu arada biz hiç duran top çalışması yapmıyoruz sanırım.Yahu ilk yarıda üst üste 5 tane korneri aynı şekilde kullandık.Baktın olmuyor başka birşey dene,paslaş filan yani.

Paslaşınca da kaptırıp kontra yiyoruz duran topların alayında bizim kadar beceriksiz başka takım yok hücumsal olarak da savunma anlamında da .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt