Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ideal kadroyu buldum

Dogan

Boey Nelsson Marcao PVA

Gedson Taylan

Muric Morutan Kerem

Mohamed

Yedekler: Berkan, Cicaldau, Yedlin, Kılınç, Luyindama, Diagne, Aytaç, Alpaslan, Yunus Akgün

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

IMG_20210813_081105.webp

Mr.GSC

Bunun neresi foul? Kalecinin o 5m icinde dokunulmazlik diye birsey yok. O masal. Adam dogru dürüz birsey yapmiyor Ismaili. Net onun hatasi

Adam kafayı vuramadı ismail topu içeri aldı gibi gördüm.

Pozisyon bence faul değil ama öyle pozisyonki, TR de olsa FB bu şekilde gol atsa hakem faul çalmaz, gol yese direk faul çalar.

İsmail kendi kalesine gol atarak Avrupa tarihine geçti

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dört büyüklerde yerli kalecisi olmayan tek takımız. Sınır en çok bizi zorlayacak

Bu senenin 28 kişilik kadronun kuralları neydi ya. Yerlilerin kaç doğumlu olması felan. Var mı bununla ilgili link atabilecek biri?

bizim oynadığımız oyunun adı yok biz pas oyunu falan diyoruz da aşırı ağır tempoda bile paslasmiyoruz. Bildiğin tempo yok yani, ismi yok oyunun. hocayla arkaplanda ki herkesle alakası var bunun evet ama kadro acayip gerizekali. Hakaret anlamında demiyorum lütfen uyarı-ban vermeyin. 5-10 metreye pas atamiyor adam bildiğin. Bunun pasör olup olmamasiyla da alakası yok. Adamın beyni öyle şeyler yaşıyor ki top ayağına geldiği zaman, ayağında dinamit varmış gibi hareket ediyorlar. Yeteneksizlik, beceriksizlik, taktiksizlik, antrenmansizlik falan hepsi bir kenara. Çok büyük bir akıl tutulması var takımda, sahaya beyinlerini bırakıp çıktıkları çok açık. Sahaya tanklar, uçaklar inse bunlar yine öküzün trene baktığı gibi çimlere bakmaya devam eder. Çok kötü çok. Her oyuncu için demiyorum %70-80i böyle malesef yeni transferler dışında
Bu kadroyla oynayamazsın.

Geçen sene Arda - Oğulcanlı falan hücum hattı yapıyordu bunu ama o takım da yeteneksiz kalıyordu biraz.

Koy yetenekli adamları; çatır çatır oynarsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt