Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Feghouli ayrilmali cunku maasi yüksek

Sözlesmesinin Son senesine girdi,Eger kulup bulamiyorsa ve kalmak istiyorsa maasini 1,5 milyon euro’ya düsürmeli

Gerekirse tek transfer olsun ama bu çocuk olsun, ne vereceği de potansiyeli de net. Uyguna alabiliyorlarsa süper ama çingene pazarlığıyla alamamaktansa 3-5 e bakmamak daha doğru. En önemli hamle bu çocuk bence. Ne kadar erken gelirse o kadar iyi. Oradaki idman daha iyi falanda yazmayın, 96-00 yıllarından beri her terim takımını izledim ben, o zamanlar kaç ciğeri var bizim topçuların diyorduk.

gedson için onu yazamazlar zaten. tottenham idmanıyla omuz yiyince yığılan çocuk 2 ay sonra tank gibi oldu. atiba'yı, josef'i bayıltırken gördük en son.

ogulcana 600b euro ceza kesek, kulüple beraber ödesin rizeye paylaşalım cezayı. Çocuk durduk yere transfer ettirdi kendini yav

Öyle ya da böyle Gedson gelecek
Bence kanat transferi Feghouli yüzünden rafa kalkabilir(Göbeği erittiğinde tabi :) )
son olarak Halil Dervişoğlu gelir kapanır defter.

Ben bu Gedson gelcek kanat gelmeyecek olayını anlayamadım.. Feghouli dün kanat mi oynadı yoo, maçtan önce de Gedson'u ve yabancı kanat transferini istiyorduk... Noldu bir anda da böyle aptalca bi iddia çıktı

Feghouli'den medet umup, kanat transferi istemeyen.... neys

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt