- 9 Ağustos 2011
- 59.453
- 34.149
- 3.408
sonra lyon formasıyla izleriz kendisiniyastığını yorganını alsın havalimanına geçsin Gedson reis.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sonra lyon formasıyla izleriz kendisiniyastığını yorganını alsın havalimanına geçsin Gedson reis.
Gerekirse tek transfer olsun ama bu çocuk olsun, ne vereceği de potansiyeli de net. Uyguna alabiliyorlarsa süper ama çingene pazarlığıyla alamamaktansa 3-5 e bakmamak daha doğru. En önemli hamle bu çocuk bence. Ne kadar erken gelirse o kadar iyi. Oradaki idman daha iyi falanda yazmayın, 96-00 yıllarından beri her terim takımını izledim ben, o zamanlar kaç ciğeri var bizim topçuların diyorduk.
Nein. Gecen sezon feg yatarken babel oynuyordu. Fena da degildi. Falcao ve fege tesekkur edilmeden yollar ayrilmaliHerkes fegi yaziyor daha önce babel gitmeli.
Babel cok bencil bütün ataklari kesiyor.Nein. Gecen sezon feg yatarken babel oynuyordu. Fena da degildi. Falcao ve fege tesekkur edilmeden yollar ayrilmali
Mantıklı. Lisansı vermeyen zaten TFF. Avrupa'da 1 sene oynasın, o süreçte sorunu çözeriz.ben olsam oulcanı fortuna shittarda veririm
rizeye de babayı veririm
para fln da vermem
..... gitsinler beleşçi adiler
BossO değil de, Kerem dün ne top oynadı ya. Üstelik çocuk sol kanat orjinliyken zorunluluktan sağda oynadı.
Bazı futbol cahillerine de girdi golleri. Yok bal yapmayan arıymışta, yok çok bencilmişte hebele hübele.
Feg rafa falan kaldiramaz hiçbir şeyi. Mutlaka kiralık vs bir kanat gelmeli.Öyle ya da böyle Gedson gelecek
Bence kanat transferi Feghouli yüzünden rafa kalkabilir(Göbeği erittiğinde tabi)
son olarak Halil Dervişoğlu gelir kapanır defter.
Dogru bende begenmiyorum hatta gitsin istiyorum AMA feg ve falcaodan önce kesinlikle degil. Önce o ikisi defolsun sonra sira babele gelirBabel cok bencil bütün ataklari kesiyor.
En kötu fesih yapmaliyizAvrupa’da transfer donemi 18 gun sonra bitiyor. Feghouli ve Falcao kalacak gibi.