Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
......Bundan neden bu kadar rahatsız olunuyor. Yorumdur bu arkadaş.....
Yazmışsın ya. Benim yazdığım da bir yorum.

Ben tam tersi bir durum görüyorum.
Yahu taraftarın çok büyük çoğunluğu herşeyden memnun.
Bu yorumu yapacaksa eleştiri yapanların dile getirmesi lazım. Gerçekten çok enteresan.

Arkadaş senelerdir rezil yönetiliyoruz rezil.
Avrupada dibe vurduk.Bırakında insanlar eleştirsin, insanlar rahatsız olsun.

Mesela kereme başarısız diyen bir elin parmalarını geçmez. Burada genele vurarak yorum yapıyorsunuz.Kerem tabiki başarılı. kerem hala bu takımında ilk 11 oynayamaz yorumları olabilir.Bundan neden bu kadar rahatsız olunuyor. Yorumdur bu arkadaş.

Defans hattını komple yabancı yapan adamlar başarılı fala değildir.Bunu ileride anlayacaksınız.
Sürekli olumsuz olmamak lazım, umutlu olmak lazımda bu kadarda herşeyi körü körüne savunmayın arkadaş.

Bak ne oldu feg güzellemeleri başladı. En başta hocadan. Siz oynadığımız oyunu görmüyormusunuz.
Benim düşüncem şu an son derece karamsar olunabilecek bir durum var.Bunuda ilerleyen zamanlarda göreceğiz.Sadece genç oyuncu almayla herşeyin düzeleceğini sanıyoruz.İnanılmaz genç oyuncu saplantısı oluşmuş.
Ben bir tespit yaptım ve bir çağrıda bulundum ama mesajımın son cümlesinde:
"Tercih Sizin" dedim.
Yani siz böyle değerlendirmeyi tercih ederseniz ona da eyvallah.

Rumen oyuncular bizde genelde iş yapıyor, özellikle Anadolu'da. Ama Hagi-Popescu-Ilie-Filipescu sonrası kötüleri seçince Rumen oyuncu alınmaz algısı oluşturduk.

Bu yaklaşım hatalı ve yanlış. Taylan'ı iyi yapmak ve anlatmak için bu örneklere gerek yok.

Lemina tam 1 sezon oynayabilse ligde kapışacağı tek adam Gedson olurdu tüm orta sahalarda, özel bir yetenek Lemina, hem güçlü, seri, çok teknik, dribblingi var tek eksisi hücum bölgelerine fazla girmiyor. Fakir Pogbası olarak görmüşümdür hep ki potansiyeli de bana göre world class seviyeye yakındır.

Seri ile ikisi ise çok farklılar, Seri'yi bizdeki haliyle bildiğiniz için hep öyle sanıyorsunuz ama Nice dönemi Cyprienli ve Belhandalı dönemde oynadığı oyun çok başka ki Seri'yi öne çıkaran yönü tek pas kalitesidir en başta.

Tabiii bizdeki hali eskilerden esintiler sunsa da o haline 2-3 maç dışında yaklaşamadı, bu da özgüvensizlik ve maç temposundaki eksiklikle alakalı daha çok.
Yine nice de koziello ve mendylede olağanüstü top oynuyodu seri,ilk piyasayı o zaman yaptı

Hamza td iken sezon başı nice le hazırlık maçı yaptığımızda herifler duman etmişti bebelerle bizi, 4-0da yenilmiştik

Seviyesi çok başkaydı ama barcaya gidememesi yüzünden midir bilmiyorum hiç eski haline yaklaşamadı

Morutan'ın milli olmaması lehimize yine de. Bu forumda bile bu kadar muhabbeti dönüyorsa Burak başkanım masaya vursun adamınız daha milli olamıyor ne 10 milyonu diye. 4.5 maksimum para verilecek.

E8np2L6XIAIXHVV

Kap gelecek gibi bir hava var

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Morutanın değeri btcden hızlı düşüyor.5-6 ya bağlıcaz gibi.Başka da isim çıkmadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt