Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Verirdim vermesine de bireysel hatadan 6-7 tane yiyip 15 puana yakın kaybetmişizdir son adamsın daha önceki hataların belli dön kaleciye ne olacak
Taca don denesen anlarimda o bireysel hatarin cogu kaleciye donmekten oldu zaten ya Tacs vuracaksin ya sisireceksin ne kaleciyr donmesi

Taca don denesen anlarimda o bireysel hatarin cogu kaleciye donmekten oldu zaten ya Tacs vuracaksin ya sisireceksin ne kaleciyr donmesi
5 metre ilerisine de pas atamıyorlarsa bıraksın oynamasınlar 2 tane olmuştur öyle taş çatlasa genelde birbirine pas verirken ve çalım atmaya çalışırlarken pozisyon oluyor

benim anlamadığım rakip johnstone, bizimkiler golleri bulduktan sonra öyle bir özgüven kazandılar ki ayakları beyinleri çalışır gibi oldu son anlara doğru. tabii bunda rakibin de golleri yiyince afallaması, disiplinini kaybetmesi de bir etken. ama bu özgüvensizliği, sünepeliği, o başlarda ki ezikliğe anlam veremedim. dakika 30-40'ta luyindama şu videodakini denese %100 topu kaybetmişti, düşmüştü falan birşey olmuştu.

hayır yani johnstone gibi kasaba takımına karşı ne o korku, akıl tutulması anlam veremedim.
PSV maçları ve ilk St.Johnstone maçında yapılan bireysel ve taktiksel hatalar ile PSV maçındaki hezimet takımı demoralize etti.

Gedson ve kanat 2sine para yoksa, gedson bonservis ile alınıp kanat kiralanması daha mantıklı. Gedson şart bu takıma.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Reis hiç farketmez..
Kiralık opsinyonlu veya opsiyonsuz fark yaratacak iki orta saha ve iki kanat almalıyız.Çünkü satın aldığımız çok adam olduğu için iki,üç tane kiralık sıkıntı yaratmaz.Varsın birisinin opsiyonu olması ama kaliteli olsun.Bu sene şanpiyon olmamız gerekir.

Kalede dahil defans bölgesine yerli alternatif almalıyız.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Lige yine eksik başladık

Üzerine giden de olmadı

Bir kere olsun yüzümüz gülsün artık

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Taraftar olarak tepki şart.İstifa falan değil yanlış anlaşılmasın.Taraftarın mutlu olmadığı ,işlerin yolunda gitmediğini hissetmeleri lazım.
Aksi taktirde bunların hiç umrunda olmaz.Heleki fatih terim hala fegi falan kazanmaya çalışır..

İsmail Çipe 10 yıldır Galatasaray’da insan kendini hiç mi geliştirmez.
Muslera yok , olsa da son zamanlardaki formu ortada;fırsatı yakalamışsın Avrupa maçına çıkıyorsun iki tane gol yiyorsun hiçbir ağırlığın güven verici tavrın yok.

binlerce adam şöyle bi şansım olsun diye her gece yatmadan dua ediyor 10 senedir kulüple olan İsmail Çipe mahalle maçı performansı veriyor.

Yahu reis adam yetersiz.Yetersiz olduğu artık tesciilli olan adam hala Galatasaray kadrosunda.
Bu kepazelikdir.Bu Fatih terimin çok büyük ayıbıdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt