Sertan Doğan
10 Numara!
- 6 Ocak 2010
- 10.345
- 3.678
- 1.778
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Taca don denesen anlarimda o bireysel hatarin cogu kaleciye donmekten oldu zaten ya Tacs vuracaksin ya sisireceksin ne kaleciyr donmesiVerirdim vermesine de bireysel hatadan 6-7 tane yiyip 15 puana yakın kaybetmişizdir son adamsın daha önceki hataların belli dön kaleciye ne olacak
5 metre ilerisine de pas atamıyorlarsa bıraksın oynamasınlar 2 tane olmuştur öyle taş çatlasa genelde birbirine pas verirken ve çalım atmaya çalışırlarken pozisyon oluyorTaca don denesen anlarimda o bireysel hatarin cogu kaleciye donmekten oldu zaten ya Tacs vuracaksin ya sisireceksin ne kaleciyr donmesi
PSV maçları ve ilk St.Johnstone maçında yapılan bireysel ve taktiksel hatalar ile PSV maçındaki hezimet takımı demoralize etti.benim anlamadığım rakip johnstone, bizimkiler golleri bulduktan sonra öyle bir özgüven kazandılar ki ayakları beyinleri çalışır gibi oldu son anlara doğru. tabii bunda rakibin de golleri yiyince afallaması, disiplinini kaybetmesi de bir etken. ama bu özgüvensizliği, sünepeliği, o başlarda ki ezikliğe anlam veremedim. dakika 30-40'ta luyindama şu videodakini denese %100 topu kaybetmişti, düşmüştü falan birşey olmuştu.
hayır yani johnstone gibi kasaba takımına karşı ne o korku, akıl tutulması anlam veremedim.
(Sport TV Portugal)bu da radyospor haberini girmiş olmasın ?yanılmıyorsam radyospor böyle bi haber yapmıştıGedson Fernandes, 10 milyon euro karşılığında Türkiye'de dönmeye çok yakın(Sport TV Portugal)
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Gedson ve kanat 2sine para yoksa, gedson bonservis ile alınıp kanat kiralanması daha mantıklı. Gedson şart bu takıma.
SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Lige yine eksik başladık
Üzerine giden de olmadı
Bir kere olsun yüzümüz gülsün artık
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İsmail Çipe 10 yıldır Galatasaray’da insan kendini hiç mi geliştirmez.
Muslera yok , olsa da son zamanlardaki formu ortada;fırsatı yakalamışsın Avrupa maçına çıkıyorsun iki tane gol yiyorsun hiçbir ağırlığın güven verici tavrın yok.
binlerce adam şöyle bi şansım olsun diye her gece yatmadan dua ediyor 10 senedir kulüple olan İsmail Çipe mahalle maçı performansı veriyor.