Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ezikligin nirvanasi bir klup kendini neden rezil eder ilkokul bebeleri gibi aglayip durur anlamak mumkun degil soyle bir takimi tutsam herhalde midem bulanirdi Allah dagina gore kar veriyor cocukken beni zorla Fenerli yapmislar 4 5 yasinda kendi kendime renkleri sevip Cimbom kelimesinr kapilip Galatasaray li olmusum Allah'a sukurler olsun

Adsoyadhotmailcom dan bi sansimi deneyip ozur dileyecegim artik sandigim kisi degilse ne yapalim

Yönetimin bu işin peşine düşmesi lazım. Dingonun ahırına döndü ortalık. Resmi olmayan şeyler hakkında resmi kanallardan böyle bir açıklama yapılamaz.
Muhtemelen başı aldıkları için yıldız olayını vs kaldırdılar, ciddiye bile almayınca daha çok kuduruyorlar

Muslera
Boey-Nellson-Marcao-Pva
Gedson-Taylan-Cicaldau
Transfer-Halil-Kerem

Gedson ve Halil alınırsa çoğu maçta bence bunu göreceğiz. Taylan/Berkan rotasyonu veya Cica/Berkan rotasyonu rakibe göre olur. Mohamedten daha çok halili tuttuğunu düşünüyorum hocanın.​

Gedson+Halil+sağ kanat+yerli kaleci bu transferleri FT kesin yaptırır.

Muslera
Boey-Nellson-Marcao-Pva
Gedson-Taylan-Cicaldau
Transfer-Halil-Kerem

Gedson ve Halil alınırsa çoğu maçta bence bunu göreceğiz. Taylan/Berkan rotasyonu veya Cica/Berkan rotasyonu rakibe göre olur. Mohamedten daha çok halili tuttuğunu düşünüyorum hocanın.​
Keremle Halil çok uyumlu ve birbirlerini x2 oynatıyorlar, orada mevzu MM deil.

Zaten sezon içinde çok sular akar, geçen sene son maçları hangi 11lerle oynayıp seri yaptık bir bakın derim.

Ek olarak Halil'in topla dönüş kalitesi world class.

Gelmeden de yazmıştım bitiricilik konusunda problemleri var daha doğrusu bir vuruş stili var onu bozmuyor, MM bu açıdan daha öngörülemez mesela ama Halil'in deplase koşuları, topla dikine gidişleri ve dediğim gibi topla dönüşleri onu özel kılıyor.

Ceza sahası içinde dar alanda çalım atabilen yerli forvet zaten bir Necati vardı geçmişte.

MM striker olarak değerli olsa da Halil potansiyel olarak modern futbolda bence daha üstte. Her ikisi de takımda olursa her ikisi de bolca oynayacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt