Orhan Akyüz
10 Numara!
- 6 Temmuz 2010
- 16.901
- 14.815
- 2.623
Giresun maçında Nelsson, Cicaldau ve Arda’nın yerine sol kanatta Emre Kılınç’ı görmek isterim. Bu oyuncuyu kaybetmeyelim şu yerli kıtlığında.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kontratlari bir incele istersenŞampiyon olurlarmı olmazlar mı bilmiyorum ama oyunculara bizim verdiğimiz gibi paralar ve uzun süreli sözleşmeler vermiyorlar diye biliyorum.
Bjk son senelerde çapına göre çok iyi transferler yapıyor.Bjk bu oyuncu tercihleri yerine faklı bir planlama yapmış olsa başarısız olma durumu daha fazlaydı.Bunlarda bizim gibi çok fazla bonservisili oyuncu alacak çap yok.Kendileri için en mantıklı olanı yapıyorlar.
Kim ne derse desin iş bizde bitiyor.Bizim başımızdakiler doğru kadroyu kursun Galatasarayın hakkettiği oyuncuları alsın bunlar ne yaparsa yapsın sonuç değişmez.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hagi akademi olduğu belli topuk pası olayından Hagi de çok topuk pası atardıcicaldau skills izledim az önce gol yollarında ve asistlerde baya iyi ama biraz ağır oluşu gözüme çarptı sanki bir de topuk pası atmayı çok seviyor sanırım imza hareketi gibi bir şey olmalı
Gedson elbette gelsin ama mevcut kadroyla sadece td değişikliği ile dediğin olur.şu an ligin favorisi değiliz ama gedson gelirse çok net favori oluruz. gedson öyle bir oyuncu.
Yeteneğin neresi göreceli? Şimdi bu açıdan Sabri ve Messi'nin yeteneği aynı diyenler olacak sizin konuştuğunuz konudan bağımsız bu yazdıklarım. Her şeye göreceli diye diye ortada doğru-yanlış, iyi-kötü kalmadı.Yok Ronaldinho super topcu ona laf yok da hareketle adam gecilince mi daha yetenekli olunuyor. Messi cok daha rahat adam gecebiliyor mesela. Yetenek goreceli bir sey
o dünkü rize bize gelince real madrid olurayrıca lig 3-4 takımdan ibaret olursa iyi bir durum değil.. bu takım sayısı harici diğerleri iyi değilse 3-4 takım puanları toplar.. geçen yıl üç takım ayrıldı ligde puan durumunda. bu sene de buna benzer bir durum ortaya çıkabilir dünkü rizeyi gördükten sonra.. bu durumda da direk rakiplerine üstünlük sağlamak gerekeceği gibi diğer takımlara karşı da ekstra puan kaybetmemelisin. Yani ligin rekabet düzeyi de çok önemli. Bence 3-4 takım gene ayrılacak makas açıldı diğerleri ile..3-4 takımın ise kendi aralarında değerlendirmek gerek hepsinin avantajları ve dezavantajları var. ama sürdirek favori yok şu anda. biz geleceğe yönelik bir kadro kurduk gedson, halil, sağ kanat on numara oynayabilen bir oyuncu ile derinlikli bir kadromuz olur. onyekuru kaçması kötü oldu.. ayrıca rakiplerinde kadrosu kötüdür diyemeyiz ki onlar da takviyelerini yapmaya devam edecekler..
Bu Rochinha'nın raporu geçti mi hiç eline?Hagi akademi olduğu belli topuk pası olayından Hagi de çok topuk pası atardı
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
hayır gedson gelirse terime rağmen favori oluruzGedson elbette gelsin ama mevcut kadroyla sadece td değişikliği ile dediğin olur.
Düşün 2 hamle ile neler olur. Biri gelecek diğeri gidecek.hayır gedson gelirse terime rağmen favori oluruz
Goreceli gayet. Ben messiden topa daha hakim, daha rahat calim atabilen bir oyuncu gormedim. Yetenek bence budur. Mevzu hareketle falan calim atabilmekse robinho falan da messiden yetenekli o zaman.Yeteneğin neresi göreceli? Şimdi bu açıdan Sabri ve Messi'nin yeteneği aynı diyenler olacak sizin konuştuğunuz konudan bağımsız bu yazdıklarım. Her şeye göreceli diye diye ortada doğru-yanlış, iyi-kötü kalmadı
Bize teklif vardi oyuncularin hepsine sadece satmama huyu yüzünden takim bu hale geldi, besiktasin takimi cok kalitelide degil sadece ghezzal, alex ve rosier gerisi sisme topcu. Galatasaray uzun vadeli kadro kuruyor hedef türkiye ligi degil artik avrupada basari. Kaliteli topu genc ve orta yasta al oynat sat, futbolcular basariya ac. Besiktasin gecen senede kadrosu cok iyi degildi o havayi yakalamsk önemli istek yoksa özgüven yoksa takimda en iyi topcularlada birsey olmaz.Onumuzdeki iki senenin sampiyonluk favorisi net besiktastir neden mi ?
Kurduklari kadro bizim belhanda gomis li kadro gibi kisa vade basari icin kuruluyor ve iyi kuruluyor transferleri isi bilen biri yapiyor tepelerinde iyi bir teknik direktor var hakemlerde destek oluyor bu sartlar altinda CL maclarinda cok yipranmadan cikarlarsa
Ghezal Vida Josef uclusunu sakatliksiz tum sezon sahada tutarlarsa cok rahat sampiyon olurlar ama o 2 seneden sonra Cebi gidiyor sergende gidecek cebi ve sergen istedigini almis olacak sonrasi ?
Iste orasi yok essek gibi kontratlar 35 yaz uzeri essekler ve satacak tek topcu olmamasi tanidik geldimi ? Belhanda Feghouli gibi
Biz o riski aldik 2 sene sampiyon olduk CL gelirlerini aldik bir sekilde bu cendereden ciktik peki bunlar 2 sene diyelim ki sampiyon oldu 2 elemeyide gecip guruplara kalamazsa Gecmis olun Klubun kapisina kepenk cekilir
cicaldau skills izledim az önce gol yollarında ve asistlerde baya iyi ama biraz ağır oluşu gözüme çarptı sanki bir de topuk pası atmayı çok seviyor sanırım imza hareketi gibi bir şey olmalı
he göreceliGoreceli gayet. Ben messiden topa daha hakim, daha rahat calim atabilen bir oyuncu gormedim. Yetenek bence budur. Mevzu hareketle falan calim atabilmekse robinho falan da messiden yetenekli o zaman.
Ronaldinhoyu da anlatmayin bana lutfen yasim 32, 2 tane ronaldinho formam vardir hala giyerim arada hali sahalarda.
Kanguru yumurtasi yemisligim vardirkoç yumutası sever misin?
Kanguru yumurtasi yemisligim vardir