Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sakatlanma Filan olabilir adamlar isi Garantiye aliyor olabilir. Bizim gibi plansiz is yapmiyorlar. Örnegin musleranin kontrati yabanci kurali kapidayken.
Yok abi benim düşünceme uymuyor.gedsonu hic oynatmiyosun,cl on elemesi oynayacaksin yine kullanmayacaksin,e gedson kurtarici adamda degil.bos haber

Kanat konusunda çok geç kaldık. Kilidi açacak bir kanat oyuncumuz yok. Randers maçına yetişmez belli. Ligde de sorun yaşarız kanat oyuncusu olmadan. Babel ve Arda oynuyor hala.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen en büyük eksigimiz bu, bütün yük bi Kanata Yani kereme düsüyor.

En son 2 sene önce görülmüs o diri Feghouli.
Bilmiyorum eğer bir şekilde gönderilmeyecekse katkı alınması gerek. 3.8 Milyon kazanan bir oyuncuya tribünde maç izletmemeliyiz kazanmaya çalışıp katkı alınması lazım. Feghouli'nin yetenek olarak muadili bizim takımda yok zaten kazanabilirsek büyük fayda sağlar.

Diagne + 2ye falan cozemez miyiz acaba
Onlar üzerine para verecekse olur da yoksa Diagne kalsın,Halil'den çok daha iyi bir forvet.Turk pasaportu var diye Diagne gibi net golcü santraforu çöp ilan etmeye gerek yok.Rakiplerimizde Diagne gibi forvet olsa göbek atarlar.

Abola geçen hafta da Gedson kadroya alınmadı diye haber yapmıştı. Record'un muhtemel 11'ine baktım, Meite-Joao Mario ikilisi çıkıyor. Gedson yok. Maç saatini beklemek lazım.

biz digne ve fegle avrupa kupa maçına çıktık ki feg için birinci ağızdan elmastan konuştuk rica ettik açıklaması gelmişti.ben benfica hocasının rakip zayıfsa rotasyon amaçlı gedsonu oynatacağını düşünüyorum çünkü psv ile oynayacaklar artı lig başladı dinlendirilmesi gereken oyuncular var.

bence endişeye gerek yok.

Gedson işi dünden bugüne bitecek durumda değildir bu belli transferin son günlerine kalması çok muhtemel benim beklentim bu yönde. Bence sezonun ilk 3 haftasını mevcut kadroyla oynarız buna hazırlanalım.

Texeira 7-8 aydir oynamamasina ragmen kağıt üstünde iyi transfer,batsuayi son 3 sezonu kayip ama o da kagit üstünde iyi bir isim.sadece cok riskli transferler.yabanci siniri da ortadayken temposuz ghezali,texeirayi,batshuayiyi josef salih ortasahasi tasiyamayacagi gibi atiba da tasiyamaz artık.2017-2018 sezonundaki antalyaspora benziyor bjk bildigin

Seni ciddi ciddi adam yerine alip laf caktigimi mi düşündün ?
Benim soyledigim kişi Alp memduh Kalyoncuydu zaten onla da yazistik ..
Husnu senn kendini ne saniyorsun ?Adam yerine almaktan bahsediyorsun Lincoln konusunu acan benim doğal olarak ustume alinmam normal.

Moderatör tarafında düzenlendi:
E takımın hocası Gedson için olumsuz konuştu transferin son günleri belki olur demedi mi niye beklentiyi yükseltiyorsunuz onu anlamadım olursa son 1 haftada falan olacak işte

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt