Doğukan Dündar
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2010
- 22.399
- 12.020
- 1.873
Gercekten benfica gedsonu zerre kullanmiyor,ne şampiyonlar ligi on elemesi ya.verecegi varsa simdi verir iste.sacmasapan bi haber
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gercekten benfica gedsonu zerre kullanmiyor,ne şampiyonlar ligi on elemesi ya.verecegi varsa simdi verir iste.sacmasapan bi haber
Yok abi benim düşünceme uymuyor.gedsonu hic oynatmiyosun,cl on elemesi oynayacaksin yine kullanmayacaksin,e gedson kurtarici adamda degil.bos haberSakatlanma Filan olabilir adamlar isi Garantiye aliyor olabilir. Bizim gibi plansiz is yapmiyorlar. Örnegin musleranin kontrati yabanci kurali kapidayken.
Alintilamadan laf cakmaya calisiyorsun mokarim.Alintila yada muhattap olma bak isine yesin zaralarimi
Aynen en büyük eksigimiz bu, bütün yük bi Kanata Yani kereme düsüyor.Kanat konusunda çok geç kaldık. Kilidi açacak bir kanat oyuncumuz yok. Randers maçına yetişmez belli. Ligde de sorun yaşarız kanat oyuncusu olmadan. Babel ve Arda oynuyor hala.
SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bilmiyorum eğer bir şekilde gönderilmeyecekse katkı alınması gerek. 3.8 Milyon kazanan bir oyuncuya tribünde maç izletmemeliyiz kazanmaya çalışıp katkı alınması lazım. Feghouli'nin yetenek olarak muadili bizim takımda yok zaten kazanabilirsek büyük fayda sağlar.En son 2 sene önce görülmüs o diri Feghouli.
Onlar üzerine para verecekse olur da yoksa Diagne kalsın,Halil'den çok daha iyi bir forvet.Turk pasaportu var diye Diagne gibi net golcü santraforu çöp ilan etmeye gerek yok.Rakiplerimizde Diagne gibi forvet olsa göbek atarlar.Diagne + 2ye falan cozemez miyiz acaba
Tamanda orda 2 Adamin ayni anda sakatlandigini düsün.Yok abi benim düşünceme uymuyor.gedsonu hic oynatmiyosun,cl on elemesi oynayacaksin yine kullanmayacaksin,e gedson kurtarici adamda degil.bos haber
Covid 19 diye bir şey var dimi sayın Aykut Arkay ?Gercekten benfica gedsonu zerre kullanmiyor,ne şampiyonlar ligi on elemesi ya.verecegi varsa simdi verir iste.sacmasapan bi haber
10 tane ortasahalari var,ihtiyaçları yokTamanda orda 2 Adamin ayni anda sakatlandigini düsün.
Husnu senn kendini ne saniyorsun ?Adam yerine almaktan bahsediyorsun Lincoln konusunu acan benim doğal olarak ustume alinmam normal.Seni ciddi ciddi adam yerine alip laf caktigimi mi düşündün ?
Benim soyledigim kişi Alp memduh Kalyoncuydu zaten onla da yazistik ..