Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 41.751
- 43.663
- 3.888
Acı gerçek benficanin çöpüne yanıp bitiyoruz sonra hocam fark çok açık diyince auw
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Acı gerçek benficanin çöpüne yanıp bitiyoruz sonra hocam fark çok açık diyince auw
Bizim copumuz Ömer Bayram adamlarin çöpü Gedson hocam adamların kadroya göre çöp bize göre dünya yıldızı fark böyle oluyor işte
Muslera'yı saymazsak yaş ortalaması 23.1
SM-G770F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Biz dünya kulübü değiliz. Benfica bizden büyük takım. Gedson bizim çok iyi oyuncu renktas. Taliscayida oynatmadı besiktasa verdi bunlarZoruna gitmesin yapacak bişey yok Emrah kardeş![]()
Adamlara göre çöp dostum bize göre yıldız zaten fark ordan çıkıyor adamın kadroya koymadığı adam bizim yıldız oluyor sonra adamları geçmeye çalışıyoruz zor isÇöp mu. Taliscada ordan besiktasa geldi o da mi coptu
Gedson ve Halil'in geçen yılki forma numaralarını yazdım. Cicaldau daha belli değil ama büyük ihtimal doğum yılında dolayı 97'yi alacak.yalnız forma numaraları çok kötü bunlar ne ya
futbolu bırak yakan topa yönelZoruna gitmesin yapacak bişey yok Emrah kardeş![]()
sen diyince farkettim bende saçma sapan numaralaryalnız forma numaraları çok kötü bunlar ne ya
Neden oynamadı epl de Çin'de kaldı sadece para deme messi ronaldoda Çin'e giderdi o zamanyav ne alakasi var taliscada bunlara gore coptu.baktiginda eplde bile oynayacak kalitesi vardi. Az kendini geistirirse gedson da oynar dunyanin her yerinde
30 sene önce emekli olduk ondan ben sana sekseki öneririm şu üslubuna uygunfutbolu bırak yakan topa yönel
Hoca önemli rengim. Genc bi kadro kuruyoruz ama sevinemiyorum. Doymuş bi hocamiz var cunku.
Font yerine keşke forma numaralarına el atsa tffyalnız forma numaraları çok kötü bunlar ne ya
hazır topçu ve potansiyeli yüksek topçu nedir öğren sonra çöp dersin Gedson a30 sene önce emekli olduk ondan ben sana sekseki öneririm şu üslubuna uygun
Jorge jesus keşke bizim hocamız olsaydiHoca önemli rengim. Genc bi kadro kuruyoruz ama sevinemiyorum. Doymuş bi hocamiz var cunku