Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ey TFF şu forma numaralarına bir kısıtlama getirin, Bundesliga gibi 40'tan üzeri yasaklansın.

Iğrenç duruyor şu yüksek rakamlar. 77'ler 88'ler 99'lar falan havada uçuşuyor. Bir de memleketinin plaka kodunu yapanlar var.

Sırf bu yüzden kaç zamandır futbolcu ismi yazdırmıyorum formalara.
Keyfin nasıl değerli ahbabım?

Bundesliga‘da öyle bir yasak yok renktas :)
99‘a kadar serbest
Günaydın Umut. Hayır bu kural yaklaşık 10 senedir var.

Kadronda 40'tan fazla futbolcu varsa o zaman 41,42,43 vs diye forma numaralarını devam ettirmen gerekiyor her bir yeni futbolcu için.

Atıyorum mesela bir futbolcu şimdi Bayern'de oynuyor ve Bayern lig için 40'tan fazla futbolcuya lisans çıkarttı gencolarla falan birlikte. O zaman burada 40 üstü forma alan bir oyuncu başka bir takıma transfer olsa bile o numarayı yine kullanabiliyor. Bir kere giydiysen buna izin veriyorlar mesela Kampl'ın 44 numarasında olduğu gibi.

Dortmund 40 üzeri topçuyu bildirmiş DFL'e ve Kampl Dortmund'da 44 numarayı almıştı. Sonra Leipzig'3 transfer olunca bu numarayı bir defa kullandığı için tekrar izin çıktı. Yoksa 40'tan üzerisi yasak söylediğim gibi.

Bence Oğulcan'ı geri verelim seneye bedelsiz alırız. En zararsız çözüm bu olur kaldı ki Yunus bence sağ kanat yedeği olarak kadroda tutulmalı.
Bu da mantıklı. Zaten 1 sene sözleşme uzatmışlardı. Ver 1 sene kiralık. Bu süreçte hem Oğulcan hem de biz Tff'ye dava açalım.

Bende iyiyim.Türkiye'ye ne zaman geliyorsun?Gel de yapacağın harcamalar ile döviz kurunu düşür.Biz de fırsattan istifade düşükten toplayalım.
Ağustos sonu tatile gelecektim ama yangınlar sonrası vazgeçtim. Millet orada can ve mal derdiyle uğraşırken ben hiç birşey yokmuş gibi keyif sürerek tatilimi yapamazdım bunu midem kaldırmazdı.

Haftaya Pazar 5 günlüğüne Prag'a gezmeye gideceğim alternatif olarak. Belki Ekim-Kasım'da gelebilirim sonbahar-kışın Türkiye'ye gelemedim daha hayatımda hiç, bir görmek tatmak isterim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt