Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.494
- 26.301
- 2.083
Nerde yaziyor o?
20 sezonunda 8 yaziyor 21 icin daha 3 assist yaziyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nerde yaziyor o?
20 sezonunda 8 yaziyor 21 icin daha 3 assist yaziyor.
Aynen öyle. 7 m stopere gömene kadar kanada muazzam bir topçu alabilirdik 2-3 daha üstüne koyup
Modric mi Selçuk İnan mı
Bir transferin olabilmesi için oyuncunun da gönül rızası olmalı değil mi?Cengiz Ünder Fransa’da esip gürlüyor
Yerli, genç ve potansiyelli üstelik aradığımız oyun kurucu sağ kanat
500 bin Euro kiralama bedeli , 8.4 milyon Euro satın alma opsiyonuyla gitti, akıllı olmayı öğrenemeyecek hiçbir zaman hiçbir yönetim
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Cengiz Ünder Fransa’da esip gürlüyor
500 bin Euro kiralama bedeli , 8.4 milyon Euro satın alma opsiyonuyla gitti, akıllı olmayı öğrenemeyecek hiçbir zaman hiçbir yönetim
Ne diyon yine yaAgla sevdam evet,tamamdir.iyi geceler
fazla esip gürlerdi bugün sakatlanıp oyundan çıktı ki marsilya yerine neden tc'ye gelsin.Cengiz Ünder Fransa’da esip gürlüyor
Cengiz Ünder Fransa’da esip gürlüyor
birde lazar tufekçi vardı sırp oyuncu oda iyi gidiyor..Listemizde olduğu iddaa edilen Bajrami de yazdı golünü.
Adı bizimle anilanin kariyeri pick yapıyor.
Türkiye'ye dönmeyi düşünmediğini menajeri söylemişti yoksa 3 İstanbul takımı da almaya çalışırdı hele ki yabancı sınırı geldiğini düşünürsek çok iyi bir yerli oyuncuyu ilk 11'e koyarlardı.Cengiz Ünder Fransa’da esip gürlüyor
Yav gidip Romanya liginden Cicaldau 'ya Morutan'a o paraları ödemeye razı oluyoruz da senin aklına gelen Cengiz 'i hem de kiralık + opsiyon şeklinde transfer etmek kimsenin aklına gelmedi mi Türkiye sınırları içerisinde ?Cengiz Ünder Fransa’da esip gürlüyor
Aradigimiz adam o demek. Ama alamiyacagimiz icin dert etmeye gerek yokBize yazilan Brian Ocampo’nun 2021’de 18 assisti var.
Sakin reysYav gidip Romanya liginden Cicaldau 'ya Morutan'a o paraları ödemeye razı oluyoruz da senin aklına gelen Cengiz 'i hem de kiralık + opsiyon şeklinde transfer etmek kimsenin aklına gelmedi mi Türkiye sınırları içerisinde ?
Türkiye 'de mi yaşıyorsun bilmiyorum da Türkiye 'de yaşayan gençlerin bir çoğunun ilk fırsatta yurt dışına gitmeyi kurtuluş olarak gördüğü günler yaşıyoruz. Çocuk 20 yaşında çıkmış gitmiş Türkiye'den İtalya 'da İngiltere'de yaşamış şimdi Fransa 'ya Marsilya 'ya geçiş yapıyor
Oldu olacak Nelsson 'a 7 mil.€ vermek yerine Ozan Kabak 'ı da getirseydik ne bileyim 10 numaraya da Yusuf Yazıcı gelseydi nasıl olsa parasını verince herşey halloluyormuş
Herşeyi bir kenara koy düşün Türkiye 'ye şöyle bir futbol ortamına gelmek ister miydin ? Bu transferde ne Cengiz ne de Galatasaray suçlu değildir benim gözümde
Ayrıca Fransa 'ya giderek çok da doğru bir karar verdi Cengiz, keşke EPL 'ye gitmeden önce doğrudan Fransa 'ya Marsilya 'ya geçseydi diyorum
Sirp akbaba. Istedigi yere gitsin, biz haricbirde lazar tufekçi vardı sırp oyuncu oda iyi gidiyor..
sakatlanma açısından mıSirp akbaba. Istedigi yere gitsin, biz haric