Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
20 milyon Euro bonservis harcamisiz transfermarkt verilerine göre.Aslinda fena para harcamımişiz ancak takım hala hücumda çok eksik.1-2 tane elit hücumcu almaz isek lig yarışinda çok zorlanırız.

E83NOmnXsAAUr2T
Modric mi Selçuk İnan mı

Cengiz Ünder Fransa’da esip gürlüyor

Yerli, genç ve potansiyelli üstelik aradığımız oyun kurucu sağ kanat

500 bin Euro kiralama bedeli , 8.4 milyon Euro satın alma opsiyonuyla gitti, akıllı olmayı öğrenemeyecek hiçbir zaman hiçbir yönetim

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bir transferin olabilmesi için oyuncunun da gönül rızası olmalı değil mi?

Adam senin aradığın profil olabilir fakat niçin Türkiye'ye gelsin? Ya da belki yoklandı ama adam Türkiye'yi düşünmedi?

Yönetim 10 numara transfer politikası yönetiyor, şimdi Cengiz Ünder ile ne alaka?

Olmamış bir şeyi olmuş gibi düşünüp, hezeyanlaniyorsunuz resmen.

Şimdi gecenin bir vakti 30 kere alıntı yapıp üste çıkmaya çalışma, sakince bir ne demek istediğimi anla, zaten bana hak vereceksin rengo.

500 bin Euro kiralama bedeli , 8.4 milyon Euro satın alma opsiyonuyla gitti, akıllı olmayı öğrenemeyecek hiçbir zaman hiçbir yönetim

fazla esip gürlerdi bugün sakatlanıp oyundan çıktı ki marsilya yerine neden tc'ye gelsin.

ki 4 milyon avro aldığını da araya sıkıştıralım nazik bir bilgi olarak

chefim

Türkiye'ye dönmeyi düşünmediğini menajeri söylemişti yoksa 3 İstanbul takımı da almaya çalışırdı hele ki yabancı sınırı geldiğini düşünürsek çok iyi bir yerli oyuncuyu ilk 11'e koyarlardı.

Yav gidip Romanya liginden Cicaldau 'ya Morutan'a o paraları ödemeye razı oluyoruz da senin aklına gelen Cengiz 'i hem de kiralık + opsiyon şeklinde transfer etmek kimsenin aklına gelmedi mi Türkiye sınırları içerisinde ?

Türkiye 'de mi yaşıyorsun bilmiyorum da Türkiye 'de yaşayan gençlerin bir çoğunun ilk fırsatta yurt dışına gitmeyi kurtuluş olarak gördüğü günler yaşıyoruz. Çocuk 20 yaşında çıkmış gitmiş Türkiye'den İtalya 'da İngiltere'de yaşamış şimdi Fransa 'ya Marsilya 'ya geçiş yapıyor

Oldu olacak Nelsson 'a 7 mil.€ vermek yerine Ozan Kabak 'ı da getirseydik ne bileyim 10 numaraya da Yusuf Yazıcı gelseydi nasıl olsa parasını verince herşey halloluyormuş

Herşeyi bir kenara koy düşün Türkiye 'ye şöyle bir futbol ortamına gelmek ister miydin ? Bu transferde ne Cengiz ne de Galatasaray suçlu değildir benim gözümde

Ayrıca Fransa 'ya giderek çok da doğru bir karar verdi Cengiz, keşke EPL 'ye gitmeden önce doğrudan Fransa 'ya Marsilya 'ya geçseydi diyorum

Yav gidip Romanya liginden Cicaldau 'ya Morutan'a o paraları ödemeye razı oluyoruz da senin aklına gelen Cengiz 'i hem de kiralık + opsiyon şeklinde transfer etmek kimsenin aklına gelmedi mi Türkiye sınırları içerisinde ?

Türkiye 'de mi yaşıyorsun bilmiyorum da Türkiye 'de yaşayan gençlerin bir çoğunun ilk fırsatta yurt dışına gitmeyi kurtuluş olarak gördüğü günler yaşıyoruz. Çocuk 20 yaşında çıkmış gitmiş Türkiye'den İtalya 'da İngiltere'de yaşamış şimdi Fransa 'ya Marsilya 'ya geçiş yapıyor

Oldu olacak Nelsson 'a 7 mil.€ vermek yerine Ozan Kabak 'ı da getirseydik ne bileyim 10 numaraya da Yusuf Yazıcı gelseydi nasıl olsa parasını verince herşey halloluyormuş

Herşeyi bir kenara koy düşün Türkiye 'ye şöyle bir futbol ortamına gelmek ister miydin ? Bu transferde ne Cengiz ne de Galatasaray suçlu değildir benim gözümde

Ayrıca Fransa 'ya giderek çok da doğru bir karar verdi Cengiz, keşke EPL 'ye gitmeden önce doğrudan Fransa 'ya Marsilya 'ya geçseydi diyorum
Sakin reys

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt