Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cengiz Ünder Fransa’da esip gürlüyor

Yerli, genç ve potansiyelli üstelik aradığımız oyun kurucu sağ kanat

500 bin Euro kiralama bedeli , 8.4 milyon Euro satın alma opsiyonuyla gitti, akıllı olmayı öğrenemeyecek hiçbir zaman hiçbir yönetim

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sence Cengiz Türkiye ye gelmek istiyor mudur?
Edit: 100 defa yazılmış kusura bakmayın

SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir transferin olabilmesi için oyuncunun da gönül rızası olmalı değil mi?

Adam senin aradığın profil olabilir fakat niçin Türkiye'ye gelsin? Ya da belki yoklandı ama adam Türkiye'yi düşünmedi?

Yönetim 10 numara transfer politikası yönetiyor, şimdi Cengiz Ünder ile ne alaka?

Olmamış bir şeyi olmuş gibi düşünüp, hezeyanlaniyorsunuz resmen.

Şimdi gecenin bir vakti 30 kere alıntı yapıp üste çıkmaya çalışma, sakince bir ne demek istediğimi anla, zaten bana hak vereceksin rengo.
Yonetimin 10 numara transfer politikasi yonettigini soylemek icin transfer edilen oyunculari ve takimin oyununu 5 6 hafta izlememiz gerekiyor. Yuksek bonservis odeyip genc futbolcu almak o oyuncular iyi cikmazsa hicbir seye yaramaz. Ayrica lig basladi ama gonderilmesi gereken 4 oyuncuda hala takimda.

Yonetimin 10 numara transfer politikasi yonettigini soylemek icin transfer edilen oyunculari ve takimin oyununu 5 6 hafta izlememiz gerekiyor. Yuksek bonservis odeyip genc futbolcu almak o oyuncular iyi cikmazsa hicbir seye yaramaz. Ayrica lig basladi ama gonderilmesi gereken 4 oyuncuda hala takimda.

:unsure:

merih demiral'ı atalanta 3m'e kiraladı biz niye kiralamıyoruz hazır yerli kuralı varken!!!!!1!!

allah belasını versin lan bu yöneticilrein takımların!!! merih'i alabilirdik.........

yusuf demir 500b kiralama ücreti, 10m opsiyonla barcelona'ya gitti, nelsson yerine ona para verebilirdik!!!!!

ulan ya :asd: :asd:

sanki kurbanlık koyun alınıyor

10 numarayı kim giyecek acaba, Belhandadan sonra giyecek adam ondan kötü olmamalı, yerden yere vuruldu Belhanda. Gedson geçiyor aklımdan, 6,5 verdiğimiz Cicaya bile verilmedi o numara ki istediğini okumuştum bi yerlerde.
Geds10 😎

4 oyuncu takimdada o oyunculari bu yönetimmi aldi, o 4 oyuncu almasi hak ettiklerinden cok daha fazlasini kazaniyor ffp yüzünden transferde eli kolu baglaniyor. 5-6 mac degil yarim sezon tüm sezon izlememiz lazim gedson örnegi adam geldiginde bu bittik deniliyordu, simdi herkess grldon diye her gün yaziyor. Fazla maas almiyorlar bu bence basarili ve umzt verici oyuncular. Bazen iyi oyuncuda olsa takima uymuyor her oyuncu süper cikacsk diye birsey yol yüzde 70-80 oyi ciksa normaldie.

Cengiz Ünder Fransa’da esip gürlüyor

Yerli, genç ve potansiyelli üstelik aradığımız oyun kurucu sağ kanat

500 bin Euro kiralama bedeli , 8.4 milyon Euro satın alma opsiyonuyla gitti, akıllı olmayı öğrenemeyecek hiçbir zaman hiçbir yönetim

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Cengiz ünder hep parlayip sönüyor. Türk olarak takimda iSterdim, 1.5-2 milyona gelmezdi daha Fazla kazaniyor. Ama takimda türk oldugu icin sansi olurdu. Pahali transfer demisin … Defans bölgeye daha mantikli. ….

merih demiral'ı atalanta 3m'e kiraladı biz niye kiralamıyoruz hazır yerli kuralı varken!!!!!1!!

allah belasını versin lan bu yöneticilrein takımların!!! merih'i alabilirdik.........

yusuf demir 500b kiralama ücreti, 10m opsiyonla barcelona'ya gitti, nelsson yerine ona para verebilirdik!!!!!

ulan ya :asd: :asd:

sanki kurbanlık koyun alınıyor
kariyerini degil parayı düşünen oyuncular bulmamız lazım. scout ekibi ne işe yarıyor? böyle genç oyuncular bulsunlar.

4 oyuncu takimdada o oyunculari bu yönetimmi aldi, o 4 oyuncu almasi hak ettiklerinden cok daha fazlasini kazaniyor ffp yüzünden transferde eli kolu baglaniyor. 5-6 mac degil yarim sezon tüm sezon izlememiz lazim gedson örnegi adam geldiginde bu bittik deniliyordu, simdi herkess grldon diye her gün yaziyor. Fazla maas almiyorlar bu bence basarili ve umzt verici oyuncular. Bazen iyi oyuncuda olsa takima uymuyor her oyuncu süper cikacsk diye birsey yol yüzde 70-80 oyi ciksa normaldie.
Gitmesi gereken 4 oyuncuyudan dolayi bu yonetimi elestirmek icin yazmamistim zaten. Sadece transfer politikasinin 10 numara oldugunu soylemek icin daha erken oldugunu belirtmek istedim. 6 7 milyon dolar bonservis parasi odeyip oyuncu aliyorsak, transfer politikasi 10 numaraydi diyebilmek icin O oyuncu hem iyi olmali hemde takima uyum saglamali.

Burda transfer edilen oyuncular genc olursa o transferler iyidir gibi bir algi var. Alinan oyuncu takima faydaliysa o transfer iyidir, faydali degilse o transfer kotudur. Ayrica genc oyuncudan para kaybetmezsin gibi bir algida var. Yuksek bonsevis ucreti verip aldigin genc oyuncu iyi cikmazsa bal gibide para kaybedersin. Bizim Rumen oyuncuyu transfer etmemiz Besiktas'in Ghezzal'i yuksek maasla almasindan cok daha riskli bence ve kesinlikle Ghezzal'i almis olmamazi tercih ederdim. Hem cok iyi bir oyuncuya sahip olmus olurduk hemde rakibimiz en onemli oyuncusunu kaybetmis olurdu.

Günaydın,dün gece böyle uyuyanlar.
tapatalk_1629067893187.webp

SM-J730F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gitmesi gereken 4 oyuncuyudan dolayi bu yonetimi elestirmek icin yazmamistim zaten. Sadece transfer politikasinin 10 numara oldugunu soylemek icin daha erken oldugunu belirtmek istedim. 6 7 milyon dolar bonservis parasi odeyip oyuncu aliyorsak, transfer politikasi 10 numaraydi diyebilmek icin O oyuncu hem iyi olmali hemde takima uyum saglamali.
Transfer acayip bir şey, Messi'yi alırsın tutmaz, 4. ligden Kerem alırsın yıldızın olur.

Sadece demek istediğim, yönetimin transfer politikası 10 numara gayet.

Maaşları 800k-1m seviyesinde tutup, 4-5 taksitle 6-7m bonservis ile genç ve potansiyelli oyuncular aldılar.

Daha ne yapacalardi?

28-30 yaşındaki free agentlara 0 bonservis ama yıllık 3 milyon Euro mu verselerdi?

Burda transfer edilen oyuncular genc olursa o transferler iyidir gibi bir algi var. Alinan oyuncu takima faydaliysa o transfer iyidir, faydali degilse o transfer kotudur. Ayrica genc oyuncudan para kaybetmezsin gibi bir algida var. Yuksek bonsevis ucreti verip aldigin genc oyuncu iyi cikmazsa bal gibide para kaybedersin. Bizim Rumen oyuncuyu transfer etmemiz Besiktas'in Ghezzal'i yuksek maasla almasindan cok daha riskli bence ve kesinlikle Ghezzal'i almis olmamazi tercih ederdim. Hem cok iyi bir oyuncuya sahip olmus olurduk hemde rakibimiz en onemli oyuncusunu kaybetmis olurdu.
Bu mesajını şimdi gördüm ve kesin olarak emin oldum. Allah'ın kuşu işin gücün yok gecenin bir vakti rakip taraftar forumuna girip troll yapıyorsun. Şimdi git fbjkli nevresimine sarılıp uyu hadi naş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt