Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fenerbahçe'de 16 asist yapan Lens için Beşiktaş'ın 5 sezondur ödediği toplam bedel net :

19 milyon euro, katkı koca bir sıfır. Beşiktaşlılar da bildikleri oyuncu diye almışlardı.

Feghouli bize 2 sene iyi katkı verdi, total maliyeti net : 20 m euro, bu sene 25 olacak. Bu bedellere değecek bir iş yapmadı.

Yüksek maaş veriyorsan iş ahlakı yüksek, kariyerindeki takımlarda düzenli oynamış olan oyunculara vermen gerekiyor.
Ben yinede yüksek maasa karsiyim.

Söyle yapabilirsin. 4m maas mi istiyor, 2m garanti gerisini performansa göre yaparsin. iyi performansa 4,5-5m a kadar cikarsin.

kabul etmese zaten yatmak icin geliyordur.

gedson'u alsak nerde oynatacağız ki acaba, bize olursa bi tane 6 numara bi kanat lazım. florentino olsa anlarım da hala gedson masasında olmamız veya olduğumuzun söylenmesi garip geliyor. cicaldau-aytaç-berkan-ömer zaten hepsi 8 numara özellikli herifler, gedson 4 milyon verdiğimiz berkan'ı mı kesecek, 7 milyon verdiğimiz cicaldau'yu mu. gedson'a yazdıracağımız satın alma opsiyonuyla dieng-morutan'ı 10 kere bitirirdk bugüne kadar, ne diye bu kadar işi zorlaştırıyoruz acaba.
Gedsonu alirsak orta sahanin en onemli ismi herseyden önce kalite aytacla Ömer Gedsonla bir mi Ömer Gedsonun oldugu yerde sek sek oynar anca

Fenerbahçe'de 16 asist yapan Lens için Beşiktaş'ın 5 sezondur ödediği toplam bedel net :

19 milyon euro, katkı koca bir sıfır. Beşiktaşlılar da bildikleri oyuncu diye almışlardı.

Feghouli bize 2 sene iyi katkı verdi, total maliyeti net : 20 m euro, bu sene 25 olacak. Bu bedellere değecek bir iş yapmadı.

Yüksek maaş veriyorsan iş ahlakı yüksek, kariyerindeki takımlarda düzenli oynamış olan oyunculara vermen gerekiyor.
Falcaodan ders almadığımız çok belli

Aynen katılıyorum. Gomis Drogba Elmander gibi olacaksa gelsin başlasın ama Ghezzalın tek talibi Türkiyeden olması bile ne kadar iyi biri olduğunu gösteriyor 😁 ama hala ghezzal diyorlar ilginç

Açıkçası bu beni şaşırtmıştı, Fransa'dan talibi çıkar diyordum ama belli ki geçmişte Lyon ve Monaco'daki çalkantılı süreçleri onları vazgeçirmiş. Yüksek maaş taahhüdü alamaması da bir ihtimal.

Bahsettiğin isimlere kesinlikle verilebilir Drogba için sadece belki diyebilirim, bizdeyken bir noktada bizi küçük görmüştü kendisini Chelsea maçlarına hazırlamıştı.

Kuyt da böyleydi mesela rakipte olmasına rağmen.

şimdi araştırdım yine bir işbilmezlik var.

nelsson geleli 7 gün olacak neredeyse hala birinin lisansı iptal edip adamı kayıt edemediysek diyecek sözüm yok.
Bence iptal edilmemesini sebebi Avrupa ligi maçları. İlk maçın iyi bir skorla geçilmesi durumunda gönderilecek oyuncuların gitmesine izin verilecek. Ondan sonrası beklenecek gibi.

Ben yinede yüksek maasa karsiyim.

Söyle yapabilirsin. 4m maas mi istiyor, 2m garanti gerisini performansa göre yaparsin. iyi performansa 4,5-5m a kadar cikarsin.

kabul etmese zaten yatmak icin geliyordur.

Haklısınız zaten bence de tüm sözleşmeler performans odaklı olmalı. Başarı bonusları kulüplerin yarıştığı organizasyonlarda kazanacağı para ödüllerine endekslenmeli.

Mesela Avrupa geliri 10 milyon euro diyelim, bunun yarısı oyunculara prim olarak vaad edilebilir, yüzdesel olmalı anlaşmalar o yüzden.

Kerem gibi oynatır hoca tahminim patlama yaptığı noktada formayı kapar

SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Barış mı Cicaldau mu kanka? Cicaldau direkt oynayacak bence. Barış için dediğin olabilir.

Gedsonu alirsak orta sahanin en onemli ismi herseyden önce kalite aytacla Ömer Gedsonla bir mi Ömer Gedsonun oldugu yerde sek sek oynar anca

berkan sadece yerli statüsünden bile oynar, zaten sakatlanmadığı sürece kalite olarak da rahat kesilebilecek bi herif değil. cicaldau kanat oynamıyorsa orta sahada her türlü oynar, 7 milyon saydık adama, zaten gedson'la benzer özelliklerde de değil zannediyorum. gedson gibi adamı getirip bu saydığım 3 adamdan birini kenarda oturma lüksümüz olacaksa gelsin, öyle bi lüksümüz olmadığını bildiğim için enerjimizi esas eksikliklere yöneltmemiz gerektiği düşüncesindeyim.

Bir tane geriden gelip Sasa İlic tarzı bir de frikikten iki gol atsın yanar buralar ...
Neden bilmiyorum ama yeni Sasa Iliç olacak diye düşünüyorum. Iliç sessiz sedasız geldi işini yaptı gitti. Cicaldau 2 ince 2 diyagonal pas atsın burdaki coşkuyu gör. Bugün 1 asist yazıyorum minimum

aynı adamlar gol atarsa messi muamelesi yapacak

maçtan sonra buluşalım bu başlıkta ;)
Bu adamın pozisyon alması da gayet iyi, ceza sahasını zorluyor her zaman. 1,78 boyu var gene giriyor içeri kafa vurmaya bile gidiyor. Bu adam güzel skor katkısı verir illa ki doktor bey. Çok ekstrem durumlar yaşanmadığı sürece şuana kadar yapılmış en iyi transfer net Cicaldau kağıt üzerinde

cicaldau dorukhan'ın patlağa çıkmadan önceki hali kadar top oynasa yeter. onun üstüne ekleyecekleri zaten kendi kariyerinin devamını belirler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt