- 3 Haziran 2015
- 57.333
- 66.571
- 4.143
başka takımda izlemek ne güzel keyifliymiş ya. yaptığı mal mal hareketleri 0 stres ile izledim çok güzeldi allah mustafa başkandan razı olsun o konuda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
başka takımda izlemek ne güzel keyifliymiş ya. yaptığı mal mal hareketleri 0 stres ile izledim çok güzeldi allah mustafa başkandan razı olsun o konuda
50 gol 74 asist.ghezzal'i bi de terim idmanı yemiş haliyle düşünün derim.
Açıkçası bu beni şaşırtmıştı, Fransa'dan talibi çıkar diyordum ama belli ki geçmişte Lyon ve Monaco'daki çalkantılı süreçleri onları vazgeçirmiş. Yüksek maaş taahhüdü alamaması da bir ihtimal.
Bahsettiğin isimlere kesinlikle verilebilir Drogba için sadece belki diyebilirim, bizdeyken bir noktada bizi küçük görmüştü kendisini Chelsea maçlarına hazırlamıştı.
Kuyt da böyleydi mesela rakipte olmasına rağmen.
50 gol 74 asist.
O zor işte. 2024 yılına kadar sözleşmesi varmış, kene gibi yapışır kurtulamazlarTahminimce Belhanda denen vasat altı futbolcunun gidip gidebileceği en klas takım Galatasaray SK idi. Devre arasına doğru Demirspor da tekmeyi basıp Fransa 2. ligine falan giderse kimse şaşırmasın.
1.5m maaşnormal ekonomik şartları olsa boey'le iyi ikili olurlardı önlü arkalı.
Reis kariyerinde 200 maçı var Ghezzalın.%100 katılıyorum ben de ihtimal vermiyordum ghezzalin bjkye tekrar geleceğine illa Avrupa'dan biri alır diye dusunuyordum
Reis kariyerinde 200 maçı var Ghezzalın.
İşine saygısı yok denilen Feghouli'nin 400 maçı var.
Her şey yüksek kontrat ve maaşa bakar, motivasyon da performans da.
Artık 1 senelik Tr performanslarına da kimse aldanmıyor.
Fenerden gidenler ya da Tsden gidenler iş yapmadı
Bir bizden gidenler iş yapıyor dışarıda.
ozarnwofor ne peki?Bence iptal edilmemesini sebebi Avrupa ligi maçları. İlk maçın iyi bir skorla geçilmesi durumunda gönderilecek oyuncuların gitmesine izin verilecek. Ondan sonrası beklenecek gibi.
Bu benim de aklimdan gecmedi degil. Herkes Mostafanin opsiyonuna kesin gözüyle bakiyor ama Terim bu konuda cok fazla mesaj verdi. Mostafa toparlamaz ise bonservisi de alinmayacagindan eminim.Gurrpegi Halil-Mostafa arasında tercihini Halil'den yana kullanmış ve nedenlerini sıralamış;
Ekli dosyayı görüntüle 134759
Almayız sonra Fransa'da şov yapar. Mostafa bize ilk geldiği fiziği ile top5 ligde her takımda rahatlıkla oynardı. Umarım toparlanırBu benim de aklimdan gecmedi degil. Herkes Mostafanin opsiyonuna kesin gözüyle bakiyor ama Terim bu konuda cok fazla mesaj verdi. Mostafa toparlamaz ise bonservisi de alinmayacagindan eminim.
Ben de analiz yaptı sandım, düz mantık değil mi bu yavGurrpegi Halil-Mostafa arasında tercihini Halil'den yana kullanmış ve nedenlerini sıralamış;
Ekli dosyayı görüntüle 134759
bizde tutmuyorsa ve fransada şov yapıyorsa bizim ne kaybımız var? neticede bizde tutmamış oluyor...Almayız sonra Fransa'da şov yapar. Mostafa bize ilk geldiği fiziği ile top5 ligde her takımda rahatlıkla oynardı. Umarım toparlanır
sene sonu.mostafanın opsiyonunu devre arasında mı kullanacağız yoksa sene sonunda mı
Sene sonuna kadar kullanabilirizmostafanın opsiyonunu devre arasında mı kullanacağız yoksa sene sonunda mı