Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
başka takımda izlemek ne güzel keyifliymiş ya. yaptığı mal mal hareketleri 0 stres ile izledim çok güzeldi allah mustafa başkandan razı olsun o konuda
1629101298151.webp

Açıkçası bu beni şaşırtmıştı, Fransa'dan talibi çıkar diyordum ama belli ki geçmişte Lyon ve Monaco'daki çalkantılı süreçleri onları vazgeçirmiş. Yüksek maaş taahhüdü alamaması da bir ihtimal.

Bahsettiğin isimlere kesinlikle verilebilir Drogba için sadece belki diyebilirim, bizdeyken bir noktada bizi küçük görmüştü kendisini Chelsea maçlarına hazırlamıştı.

Kuyt da böyleydi mesela rakipte olmasına rağmen.

%100 katılıyorum ben de ihtimal vermiyordum ghezzalin bjkye tekrar geleceğine illa Avrupa'dan biri alır diye dusunuyordum

%100 katılıyorum ben de ihtimal vermiyordum ghezzalin bjkye tekrar geleceğine illa Avrupa'dan biri alır diye dusunuyordum
Reis kariyerinde 200 maçı var Ghezzalın.

İşine saygısı yok denilen Feghouli'nin 400 maçı var.

Her şey yüksek kontrat ve maaşa bakar, motivasyon da performans da.

Artık 1 senelik Tr performanslarına da kimse aldanmıyor.

Fenerden gidenler ya da Tsden gidenler iş yapmadı

Bir bizden gidenler iş yapıyor dışarıda.

Reis kariyerinde 200 maçı var Ghezzalın.

İşine saygısı yok denilen Feghouli'nin 400 maçı var.

Her şey yüksek kontrat ve maaşa bakar, motivasyon da performans da.

Artık 1 senelik Tr performanslarına da kimse aldanmıyor.

Fenerden gidenler ya da Tsden gidenler iş yapmadı

Bir bizden gidenler iş yapıyor dışarıda.

Beni de gedson ve halil konusunda umutlandıran bu oldu sezonun yıldızı ghezzal bile buraya geliyorsa bu heriflerin 2 aylık üst düzey performansıyla iyi bir teklif almaları zor..Tabi yaş faktörü bizim adımıza olumsuz bir durum ghezzalin son sözleşmesi olduğunu herkes bildigi için daha temkinli bizimkiler yatırımlık topçu..

Bu benim de aklimdan gecmedi degil. Herkes Mostafanin opsiyonuna kesin gözüyle bakiyor ama Terim bu konuda cok fazla mesaj verdi. Mostafa toparlamaz ise bonservisi de alinmayacagindan eminim.
Almayız sonra Fransa'da şov yapar. Mostafa bize ilk geldiği fiziği ile top5 ligde her takımda rahatlıkla oynardı. Umarım toparlanır

mostafanın opsiyonunu devre arasında mı kullanacağız yoksa sene sonunda mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt