Hasan Altın
Tecrübeli Üye
- 30 Temmuz 2009
- 5.316
- 1.730
- 1.918
Çok kalitesiz bir insanmışsın gerçekten düzgün tartışmayı bile bilmeyen bi insanmışsın beğenmiyorsan yazdığımı alıntılamaGedson ,Terim düşmanları olarak yalayıp yuttuğunuz kepçenin takımını hallaç pamuğu gibi attı. Bir sezon öncesi 60 milyon opsiyonla transfer yapmış adamdı , senin gibi andavalların dikkatini çekmemiştir belki de bize karşı oynarken de herkesin dikkatini çekebilecek bir performansı vardı. Gel gelelim ondan uzun dönemde fayda alabilen tek hoca da FT oldu. Deal with it. Burada argüman FT'nin oyuncu geliştirememesi değil mi , hatta kötüye gidiyordu oyuncular. Verdiğim örnekteki üç oyuncu da gelişim göstermiş. Taylan Erzurum'daki gibi mi oynuyor mesela ? Hayır ama düşmanlık etmek için sırf kininizden kabul edemiyorsunuz adamın kattıklarını. Kerem'in eksikleri olsa da oynadığı top ortada.
Engin'den Emre Çolak'tan bile faydalanmış , onları takıma sokup katkı alabilmiş bir adamın oyuncuları geri götürdüğünü iddia edebilecek kadar kinci ve utanmazsınız. Ben bunları yerine adam akıllı yabancı hoca gelecekse FT yollansın diyen zamanında da Aysal dönemi gitsin diye yorum yazan biri olarak söylüyorum çünkü sevmediğim adamın da hakkını vermesini biliyorum. Sen ve senin gibiler ise Galatasaray başarısız olsun istersiniz ki haklı çıktık diyebilin.