Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gedson ,Terim düşmanları olarak yalayıp yuttuğunuz kepçenin takımını hallaç pamuğu gibi attı. Bir sezon öncesi 60 milyon opsiyonla transfer yapmış adamdı , senin gibi andavalların dikkatini çekmemiştir belki de bize karşı oynarken de herkesin dikkatini çekebilecek bir performansı vardı. Gel gelelim ondan uzun dönemde fayda alabilen tek hoca da FT oldu. Deal with it. Burada argüman FT'nin oyuncu geliştirememesi değil mi , hatta kötüye gidiyordu oyuncular. Verdiğim örnekteki üç oyuncu da gelişim göstermiş. Taylan Erzurum'daki gibi mi oynuyor mesela ? Hayır ama düşmanlık etmek için sırf kininizden kabul edemiyorsunuz adamın kattıklarını. Kerem'in eksikleri olsa da oynadığı top ortada.

Engin'den Emre Çolak'tan bile faydalanmış , onları takıma sokup katkı alabilmiş bir adamın oyuncuları geri götürdüğünü iddia edebilecek kadar kinci ve utanmazsınız. Ben bunları yerine adam akıllı yabancı hoca gelecekse FT yollansın diyen zamanında da Aysal dönemi gitsin diye yorum yazan biri olarak söylüyorum çünkü sevmediğim adamın da hakkını vermesini biliyorum. Sen ve senin gibiler ise Galatasaray başarısız olsun istersiniz ki haklı çıktık diyebilin.
Çok kalitesiz bir insanmışsın gerçekten düzgün tartışmayı bile bilmeyen bi insanmışsın beğenmiyorsan yazdığımı alıntılama

Muslera(Ataberk)
sacha(yedlin)--nelsson(alpaslan)-marcao(luyindama)--pva(ömer)
gedson(aytaç)--cica(burak ince)--berkan(taylan)
di maria (yunus-arda-morutan)--mo(halil-diagne)--kerem(barış)

Hayılı olsun. Yerlilerle rotasyonu oluşturun artık.

Gedson Halil morutan zaten piyasaya düştü. Mudail olacak takımlar zaten olmuştur. Bence galasevgisi başka oyuncular için isim çıkmasın manasına getirdi. İsmi medyaya düşmemiş varsa kesinlikle dillendirilmemeli
Ali koç bir satış yapsın ki eli kulağındadır bi şekilde sokar parayı kulübe işleri şike zaten, yarın Halile talip olur elzem ihtiyaçları var zaten. Alır da. Biz müsterih olup beklemeye devam edelim

Kaan Ayhan'ı da bjk almak üzereymiş. stoper ve sağbek yedekleri yoktu. onu da kapattılar. Hem de hocanın en çok istediği oyunculardan biriyle

Halil iyi oyuncu ama 6-7 Milyonlar çok fazla bence 4 Milyon'dan fazlası yüksek olur. Önce Gedson sonra Morutan'ı çözüp Diagne'nin durumuna göre Halil için beklemek gerekir bence.

Kaan Ayhan'ı da bjk almak üzereymiş. stoper ve sağbek yedekleri yoktu. onu da kapattılar. Hem de hocanın en çok istediği oyunculardan biriyle
Sakın dillendirmeyelim piyasası artıyor amann haaa beklemeye devam edelim inşallah talipleri de çıkmaz. Müsterih olmaya devam edelim

Halil iyi oyuncu ama 6-7 Milyonlar çok fazla bence 4 Milyon'dan fazlası yüksek olur. Önce Gedson sonra Morutan'ı çözüp Diagne'nin durumuna göre Halil için beklemek gerekir bence.
Renkdaş Avrupadan alacaz bu oyuncuyu, ülkemizde olsa haklısın dicem, ama Avrupada bu paralar çekirdek parası, pazarlık bile söz konusu etmezler, sen bakkala gittiğinde ufak bir topkek için pazarlık yaparsan bakkal sana ne der ?

Tuh keske alabilseydik diyordum gelecek adina Muslera'dan sonrasi icin.

Halil Dervişoğlu için Fenerbahçe de teklif yapacaktır.
Oynatılmayacağı yere gitmez, Fenerin sözleşmeli 5 tane santraforu var zaten; önce onları yollasınlar.

Fener de Beşiktaş da istedi zaten Halil'i.

Tuh keske alabilseydik diyordum gelecek adina Muslera'dan sonrasi icin.
İşte son günleri beklemek hayırlı oluyor bizim için, Diagne gibilerine son günde 13 milyon bayılmak alışkanlık yaptı, böyle potansiyelleri de sabır ederek transfer edeceğimizi sanıyoruz.

Çok kalitesiz bir insanmışsın gerçekten düzgün tartışmayı bile bilmeyen bi insanmışsın beğenmiyorsan yazdığımı alıntılama
Yazacak bir şey bulamayınca kolotosoz onsonmoşşon oluyor tabi sonra. Böyle durumlarda karşıdakinin kalitesinden önce kendi kaliteni sorgulamanı öneririm. Elli tane eleştirecek sebep varken gidip oyuncuları geri götürüyor gibi kolpa algılar yapıp dezenformasyon yapanlar kaliteli cevaplar hak etmiyor , kaldı ki forumdan alelade bir tipin bana kalitesiz demesi beni kalitesiz bir birey yapmaz ama yalan yanlış algı kasmak sen ve senin gibileri kalitesiz yapıyor , üzgünüm.

Oyuna müdahale konusunda çok kötü , Arda ısrarı saçma sapan. Luyindama ve Muhammed'e de abuk subuk tepkiler veriyor en ufak hatada. Geçen sezon bu kötü tercihlerle şampiyonluğu verdi. Bunun gibi yazılacak , tartışılacak onca şey varken gidip yalan yanlış şeyler uyduruyorsunuz. Onun hocalığında geriye giden var mıdır ? Vardır. Ama katkı yaptığı oyuncu sayısı hiç de az değil. Aç bak bakalım Eboue GS dışında hangi takımda istikrarlı katkı vermiş ? Riera gibi bir kanat oyuncusu nasıl üst seviye bir sol beke dönmüş , bu kararı kim vermiş ve uygulamış ? Melo gibi dengesiz , inişli çıkışlı top oynayan bir adam kimin hocalığında nispeten dizginlenip istikrarlı performans vermiş. Bir sürü örnek var böyle olumlu anlamda. Niyeyse bir şey katmadığı topçular adamı baba gibi seviyor , bir tane kötü konuşanı yok ardından. Adama artniyetli falan diyenler vardı Muhammed konusunda , art niyetinden yanına oturup bütün turnuvayı izlemişler herhalde. Bu kolpa algılara son verirseniz istediğiniz kaliteye ulaşır burası. Derdiniz hoca şutlansın da ne olursa olsun tabi orası ayrı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt