Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
marcao bence fazla duygusal bi herif. bu kadar tepkiden sonra pek profesyonel kalabileceğini zannetmiyorum ha bir ihtimal daha var çok pişman olup hatasını telafi etmekte isteyebilir ama duygusal bir çöküntüye de uğrayabilir.

o değil de bu boey neymiş abicim ya. küme düşen dijon'da takılan beke bak sen, helal olsun. bu çocuğu bugün git x bi takıma koy bu performansı adım kadar eminim veremez. acayip uydu bize, bağlandı herif denayer gibi. inşallah böyle devam edecek.

pva'da aynı şekil süper, bol bol gol atacak bu sezon
Tek isteğim duran topları Cica'ya bırakması onun dışında bende memnunum Pva'dan.

marcao bence fazla duygusal bi herif. bu kadar tepkiden sonra pek profesyonel kalabileceğini zannetmiyorum ha bir ihtimal daha var çok pişman olup hatasını telafi etmekte isteyebilir ama duygusal bir çöküntüye de uğrayabilir.
marcao'dan ziyade kerem kritik bence

marcao hem kendisi biraz düşününce hem de yönetim ve hocanın telkiniyle özür diler ama kerem affetmezse o ortamda takım olmak zor.

o yüzden nasıl bir karar çıkacak merak ediyorum. ft orta yol bulup barıştırmayı sever ama kerem yanaşmazsa radikal bir karar çıkabilir.

geçmişteki halil-marcao olayının doğru olma ihtimali de durumu sıkıntılı hale getiriyor.

konuştuğum rumenlerde söylemişti fizik gücü olarak oraya adapte olduğu an mükemmel bir oyuncuya evrilir td standartlarında diye. cicaldau için çok değil kısa bi zaman daha lazım. şöyle bi 3-4 maçta 90dk oynasın, hakemlere,ortama,rakiplere,sertliğe adapte olsun yürür gider ordan. kesinlikle öyle sorumluluk almaktan insiyatiften kaçan bir eleman değil bu, rumenler mesela o konuda morutan'a sorumluluk almaktan kaçan bir oyuncu olduğunu, büyük maçlarda kayıp olduğunu söylemişlerdi. ama cicaldau' için tam tersi bu durum. gayette lider nitelikte bir oyuncu olduğunu söylediler. bundan önce takımla maça da çıkmadı tabi, ilk maçta hata yapmakta istemiyor riske girmekte istemiyor doğal olarak o yüzden hep tek pas, basit bi şekilde oynadı. gayet pozitifim ben rumene. OLACAK OLACAK

ortaları bi tık zayıf gibi pva'nın aynen, sağ kanada gelecek sol ayaklı bi kanat oyuncusuyla salar duran topları
Onu beklemesine gerek yok Cica'nın baskın olayı hem sağ hem soldan duran topları çok iyi kullanması. Tabi dediğin gibi bir adam geldiğinde sağ tarafı ona bırakabilir.

marcao'dan ziyade kerem kritik bence

marcao hem kendisi biraz düşününce hem de yönetim ve hocanın telkiniyle özür diler ama kerem affetmezse o ortamda takım olmak zor.

o yüzden nasıl bir karar çıkacak merak ediyorum. ft orta yol bulup barıştırmayı sever ama kerem yanaşmazsa radikal bir karar çıkabilir.

geçmişteki halil-marcao olayının doğru olma ihtimali de durumu sıkıntılı hale getiriyor.
kerem o konuda rahattır ya hocası yanında zaten en büyük gücü ondan alıyor, bugün de görüntülerde gördük marcao çıkarken falan yan yanalar.

kerem'e nazaran marcao'da ki sürecin biraz daha zorlu olabileceğini düşünüyorum ben.

bugün hoşuma giden şeylerden biri marcao çıktıktan sonra stoperde ki alpaslan ve luyindama kardeşimizde gördüğüm sorumluluk bilinci.
ama anlamakta zorlandığım bi nokta var, işlerin bu noktaya gelmesi için illa bir kaos mu yaşanması gerekiyor, laubaliliğin çözümü bu mu yani...

umarım takımda ki bu zihinsel eksiklik çözüme kavuşur

ve yine ek olarak bugün giresun kırmızı kart görmeseydi hatta maç 11-11 oynansaydı bence alabileceğimiz max. 1 puandı. oynanan futbol bana hiç ışık vermedi önce ki maçlarda olduğu gibi.

Bakambu
Batshuayi
Cornelius

kağıt üzerinde gayet iyi oyuncular. bizdeyse büyük bir belirsizlik var her ne kadar cagne'yi sevsemde, yarın mi gidecek öbür gün mü belli değil, kalacak mı bilmiyoruz
mostafa'ya noldu, problemi ne
falcao ölü ztn

halil bir an önce gelsin, acilen.........
Ligin sefiri bizi birakmayacaktir

Bu haber düne ait. Acaba gitmek için mi yaptı ? Çünkü o hareketin başka manası yok. Gitmek istedi satmadılar. Eğer durum böyleyse Marcao kesinlikle satılır.

Ama 3 çok az. 8-9 en az satılmalı.

bize gelince 2m euro 3m euro arkadaş şu işi anlamadım gitti

ve yine ek olarak bugün giresun kırmızı kart görmeseydi hatta maç 11-11 oynansaydı bence alabileceğimiz max. 1 puandı. oynanan futbol bana hiç ışık vermedi önce ki maçlarda olduğu gibi.
futbolumuz iyi değildi ama bu maçta pek de gol yiyecek gibi durmadık

hatta marcao'dan sonra patlar mıyız diye düşündüm ama yine sağlam durduk.

tabi zayıf bir rakibe karşı ne kadar anlam ifade eder tartışılır ama son maçlarda abuk sabuk goller yiyen bir takım için bence pozitif bir durumdu.

IMG_2666.webp

İyi geceler…

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

futbolumuz iyi değildi ama bu maçta pek de gol yiyecek gibi durmadık

hatta marcao'dan sonra patlar mıyız diye düşündüm ama yine sağlam durduk.

tabi zayıf bir rakibe karşı ne kadar anlam ifade eder tartışılır ama son maçlarda abuk sabuk goller yiyen bir takım için bence pozitif bir durumdu.

maçın başlarında giresun'un tüm baskılarını pas hataları, top kayıpları yaparak karşıladık bu çok olumsuz bi durum bizim gibi defanstan kısa hazırlık paslarıyla çıkmaya çalışan bir takım için. geçtiğimiz dönemlerde de alanya'nın o önde baskısını falan hiç kıramamıştık. bunu kırmak için öyle mükemmel yetenekte bir oyuncuya da ihtiyaç yok. gerek ortasaha gerek savunmada ki oyuncularımız o kadar kötü dağılıyorlar ki sahaya biri topla buluşsa pas atabilecek biri yok ilerde veya yanında. o da musleraya dönüyor o gidiyor diğerine veriyor falan falan. bu çıkmazın içinde de pas hataları kaçınılmaz oluyor. bunda tabii bir yandan taylan'ın falan da yetersizliği söz konusu sonuçta çocuk yıllarca 10 numara pozisyonu için eğitim aldı, çalıştı..

çok kararsızım ya gedson gelecek ama arkası pek ümit vermiyor hadi oraya yabancı aldın ileri de nasıl yabancı oyuncu kullanacaksın falan da filan da... çok zor bi durumdayız bu yabancı kuralıyla çoook zor..

basın toplantısını izledim şimdi, patrick'te penaltıyı kullanmak istemiş. vallahi helal olsun bu taşın altına giren yeni transferlerimize. bir penaltı zaten öncesinde kaçmıştı, cagne hıyarının elinden topu alıp yeni geldiğin takımda penaltıyı kullanmak istemek cesaret bence öyle yabana atılacak küçük bi olay değil bunlar. pva'yı tebrik ederim cicaldau'da olduğu gibi cesaretinden ötürü

Marcao'yu bu durumda isteyen olur mu acaba şimdi sorunlu ve arkadaşını döven bir herifi kim ister ?

Ha istenirse 9 ve yukarısı bir fiyatla satılmalı. Biz kendimize o civarda iyi stoper buluruz.

Düşük teklifler varsa tutmalıyız yok öyle bedava göndermek.

Bebeli hakemin gözü önünde biçtiler hakem bakar köre bağladı vardaki bejeke çocuğu mete uyudu.Bu arada marcaoyu tek kalemde harcayalım diyenlerin arasında Galatasaraylı renktaslarimi anlıyor ama Galatasaray forumuna Galatasaraylı gibi görünüp sadece olumsuz durumlarda ortaya çıkan marcaoyu kovalım diyen febejekelilerin annelerine en içten selamlarımı iletiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt