Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Marcao'nun yaptığı kesinlikle kabul edilemez. Antrenmanda olur, soyunma odasında olur, restoranda olur ama saha içinde milyonların izlediği esnada takım arkadaşını, onun ailesini ve hatta kendini küçük düşürme hakkın yok. Yalandan özür diledim, bitti gitti şeklinde de kapatılacak bir mevzu değil bu. Burası sirk değil Galatasaray Spor Kulübü. Öte yandan sözleşme feshi gibi konuşmalar ekonomik sıkıntının zirve yaptığı şu dönemde mantıksız. Marcao bu yaptığı hareketten sonra değerini de düşürdüğü için yapılması gereken hareket 1 yıl oynayabileceği bir takıma kiralayıp olayın soğuması ve o takımda göstereceği performanstan sonra da bonservisiyle satılmasıdır.

papağan muhabirler gedson ve halil ismindeki 10 harfi ezberlemişler 1 hafta susmazlar artık

Marcao'nun yaptığı kesinlikle kabul edilemez. Antrenmanda olur, soyunma odasında olur, restoranda olur ama saha içinde milyonların izlediği esnada takım arkadaşını, onun ailesini ve hatta kendini küçük düşürme hakkın yok. Yalandan özür diledim, bitti gitti şeklinde de kapatılacak bir mevzu değil bu. Burası sirk değil Galatasaray Spor Kulübü. Öte yandan sözleşme feshi gibi konuşmalar ekonomik sıkıntının zirve yaptığı şu dönemde mantıksız. Marcao bu yaptığı hareketten sonra değerini de düşürdüğü için yapılması gereken hareket 1 yıl oynayabileceği bir takıma kiralayıp olayın soğuması ve o takımda göstereceği performanstan sonra da bonservisiyle satılmasıdır.

niye kiralayalım ki ekonomik sıkıntının zirve yaptığı şu dönemde

olayın iç yüzü net olarak ögrenilmeden hamle yapılmaz fakat marcao mentali cok zayıf bir adamdı birgün patlama yapar diyordum ama kendi takım arkadasına yapacagı aklıma gelmezdi

Dün yaptığı hareketten sonra iyi bir teklif alacağını düşünmediğim için kiralayalım diyorum. Yok iyi teklif alabilirsek zaten bir saniye düşünmeye gerek yok.

iyi teklif alamıyorsak bu olayı çözecekler bir şekilde
kiralamak falan mantıksız bence

Transferlere odaklanmak istiyorum artık dünkü olaydan bizi Gedson transferi kurtarır her anlamda.

iyi teklif alamıyorsak bu olayı çözecekler bir şekilde
kiralamak falan mantıksız bence
Çözümü nedir ki bunun ? Diyelim ki 100 bin € para cezası verildi ve özür diletildi. Ee o zaman bundan sonra 100 bin € veren ve özür dileyebilen her oyuncumuz sahada genç bir arkadaşını dövme hakkına sahip olur.

Çözümü nedir ki bunun ? Diyelim ki 100 bin € para cezası verildi ve özür diletildi. Ee o zaman bundan sonra 100 bin € veren ve özür dileyebilen her oyuncumuz sahada genç bir arkadaşını dövme hakkına sahip olur.

100b euro iyi para ama deme öyle

Luyindama hata yaptığında da keşke ona tekme tokat girmeyi denese cücük Marcao

Yabancı sınırı olmasa gelsin diyicemde yabancı sınırı varken zaten kısır bir takıma sahipken maalesef kalsın orda
Orta sahaya 6 numara daha acil elzem
Anlamadim. Takim kisir diye gedson kalsin ama 6 numara gelsin diyorsun. Bu gelecek olan 6numara melonun ilk sezon katkisini verecek herhalde??

IMG_2785.webp

Hayvani fiziğine rağmen bu güne kadar bırak takım arkadaşını rakiple bile kavga ettiğini görmedim , muhtemelen kimsenin de kalbini kırmamıştır.

Sakatlık yaşamadan önce di mariaları karısı yapmıştı keşke hiç gitmeseydi milli takıma sen eskiye biz deliye dönelim hadi krallll

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt