- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
Tek ben yanlis anlamamisim sanirimraporladım seni inş banlanırsın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tek ben yanlis anlamamisim sanirimraporladım seni inş banlanırsın
7-8 veren olsa keşke de bu olaydan sonra cok zorMarcao'yu savunmayın.Ekonomik kriz diye de ağlamayın . Böyle bir olayda ince düşünmeyeceksin kalemi kıracaksın
Fenerbahçe, uzun zamandır beklediği forvet transferini tamamladı.
yıldız bir forvet ile anlaşma sağlandığı yönünde. Duyuru ön eleme maçından önce yapılması planlanıyor.
Halen olayin nasil buraya geldigini bilmiyoruz. Marcao tabi bastan sona kadar hatali. Otobüsde ucakta kulübede antrenmanda yap yapacagini, ama sahada yapma. Yinede bu is tuhafMarcao'yu savunmayın.Ekonomik kriz diye de ağlamayın . Böyle bir olayda ince düşünmeyeceksin kalemi kıracaksın
forumun tepkisini çekmek pahasına söyleyim de birileri doğruları söylüyor olsun
rangersından tut st johstonuna başakşehirine hemen her sıkıntı yaşadığı, gol yediği, geriye düştüğü maçta rakip kulübeye, hakeme ona buna saldırmayı düşünen adamın takımının gergin olmama, sinirli olmama, baskı hissetmeme ihtimali var mı
Günaydın, takıma acilen yerli oyuncu girişi lazım. Taylan-Berkan-Kerem ve biraz Kılınç-BAY dışındaki yerlilerin seviyesi uzun lig maratonu için düşündürüyor.
kendi takım arkadaşı diye az maç vermeleri lazım diye düşünüyorum 3 idealDeniz Çoban: “Disiplin Kurulu Marcao’nun hareketini saldırı olarak kabul ederse minimum 5 maç ceza alması gerekir. Saldırı fiilinin üst limiti de 10 maç. Bu vakayı disiplin kurulu sadece ‘Şiddetli hareket’ olarak görürse Marcao’nun cezası 3 maçtan başlayacaktır.”
Kemal bey bu tavırlarınız herkese örnek olacak cinstenArkadaslar evet hepimiz gerginiz. Birbirinizi kirmayin.
hiç zannetmiyorum öyle olacağınıkendi takım arkadaşı diye az maç vermeleri lazım diye düşünüyorum 3 ideal