Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Marcao önce başta kerem ve bütün takımı karşısına alacak ve özür dileyecek. Daha sonra kerem ile basın toplantısı düzenleyip tüm Galatasaraylılardan özür dileyecek. Sonra tatlıya bağlanacak. Bundan sonra bu tarz bir hareket yaparsada şutlanacak.bu kadar basit

1629194249562.webp

4. dk basliyorlar tartismaya
Marcao duzgun bir pas atiyor Kerem sinirleniyor ayağıma at pasi diyor

Bunu paylaşıyorum ve bu adamın forumda yasaklanmasını istiyorum. Müracaat nereye yapılıyor.

Böyle bir muhabir olamaz ya. Git TJK'ye geç arkadaş. Yeni yönetim geldikten sonra hep bir tatava

Savaş Çorlu; Boey pozisyonu penaltı değil. Net olarak müdahale dışarıda yapılmış..
Adamin ayagi Cizgide. Bunlar birer aptal 6222

Sikinti olan Denizli bu sene kümeye oynuyor pek gelistiremez kendini.

Baskan gitti, para yok, keske bizimki Galatasaray‘dan 2-3‘de genc oyuncu aldirabildirseydi.

Bu herif kendini geliştirecek diye seneler geçti. Hiç bir şey olmaz bundan maalesef.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

marcao'nun hal ve tavırlarına baglı bence bundan sonrakı surec;artıslık yaparsa suresız kadro dısı kalır;samımı sekılde ozur dılerse konu tatlıya baglanır;tff mal bulmus magrıbı gıbı atlıcak sımdı olayın ustune kamuoyununda destegını aldı en ust cezayı verır sevıne sevıne!! ıtıraz vs ceza 5-6 maca ıner kulupte en ust sevıyeden para cezası verır gerısı marcaonun pısmanlık sevıyesıne kalmıs artık!!!bız napıcaz bundan sonra o onemlı;pvA yı denermı acaba hoca sol stoperde🤔bunu dusunuyorum ben artık...
Niye ki elinde stoper oynayabilecek 2 tane adam varken neden sol beki stoper denesin?

Yabanci medya

Maçlarda el kol hareketi yapmayan mı var ? Geçen maça çağırdılar gittim. Orada bile elimiz kolumuz durmadı. Ne anlatıyorsunuz ya :D Edebi tartışma yeri değil burası saha saha ! Olacak tabii el kol, ayrıca kimse el kol yaptı diye 50 metre depar atıp kafa atmaz. Hele takım arkadaşına asla atmaz. Hemen bir sol ayaklı stoper bulmak gerekiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt