Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hiçbir suçun cezası bu olmamalı ancak ben de suçsuz olduğunu düşünmüuorum. Kavgayı orta sahanın ortasında yaptılar, hatta sağ tarafa daha yakındı. Marcao sola yerine geç işareti yaptı kerem de sus işareti. Öyle tahmin ediyorumki bu konuşma maç boyunca aralarında geçti. Keremin boşalttığı alan yüzünden, pva da sürekli ileri bindirdiği için sol tarafın pisliğini marcao temizlemek zorunda kaldı. Yorgunluk, adrenalin üzerüne bir de ukala bir şekilde sus işareti yapınca patladı adam. Ama dediğim gibi yapmaması gereken bir hareketti.

Sorun şuki kereme o işareti yapması gereken kişi hocadır. Hoca adaleti sağlamazsa sahadaki kişiler kendi adaletlerini kendileri sağlar.
marcao hoca mı kimin nerede oynayacağına karar veriyor?

Marcao konusunu da böylece de kapatacagim kendi adima.
Adam akilli ceza yiyip kapansin olay. Arkasindaylm

Hayır bir de takım arkadaşına kin tutuyor herife bak, aranda bir olay oldu diyelim saha içinde olacak iş mi bu ? Sanki Türkiye 'de ilk defa mı 2 futbolcu arasında sorun oluyor ? hangisi sahanın içinde 40 metre koşup arkadaşına kafa atıp yumruklar sallıyor ?

Çok belli öyle bir anlık sinir patlaması filan değil, Diagne uzaklaştırıyor Marcao hala fırlayıp Kerem 'e saldırmaya çalışıyor iğrenç bir olay
keremin yerinde olsam asla affetmem o herifi. anlık bir vurma olur tamam da 30 metre koşuyor kafa yumruk, kerem karşılık vermiyor ayırıyorlar hala saldırmaya devam ediyor. bu marcaonun önceden de saçma hareketleri vardı ama belliki bunun mental sıkıntısı daha büyük

Para eden futbolcuyu kolayca gözden çıkaracak mali yapımız yok..
Takımda kalırsa husursuzluk olacağı da aşikâr..
Sanırım en mantıklısı Marcao'nun bu sezon bulabilirsek bir Avrupa takımına kiralanması..

marcao'ya cezanın büyüğünü biz verelim, geçen yıl karagümrük maçında ghezzal'in menajerine suçu yükleyen pfdk büllüğünü yesin.

Bunu paylaşıyorum ve bu adamın forumda yasaklanmasını istiyorum. Müracaat nereye yapılıyor.

Böyle bir muhabir olamaz ya. Git TJK'ye geç arkadaş. Yeni yönetim geldikten sonra hep bir tatava

Savaş Çorlu; Boey pozisyonu penaltı değil. Net olarak müdahale dışarıda yapılmış..

Tipinde meymenet hayır yok ki tam bir godoman bu tip insanlar bu sektörde zengin oluyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hiçbir suçun cezası bu olmamalı ancak ben de suçsuz olduğunu düşünmüuorum. Kavgayı orta sahanın ortasında yaptılar, hatta sağ tarafa daha yakındı. Marcao sola yerine geç işareti yaptı kerem de sus işareti. Öyle tahmin ediyorumki bu konuşma maç boyunca aralarında geçti. Keremin boşalttığı alan yüzünden, pva da sürekli ileri bindirdiği için sol tarafın pisliğini marcao temizlemek zorunda kaldı. Yorgunluk, adrenalin üzerüne bir de ukala bir şekilde sus işareti yapınca patladı adam. Ama dediğim gibi yapmaması gereken bir hareketti.

Sorun şuki kereme o işareti yapması gereken kişi hocadır. Hoca adaleti sağlamazsa sahadaki kişiler kendi adaletlerini kendileri sağlar.
Bizim milletimiz duygusal Mağdurun yanında yer alır hemen. Mağdur olması demek suçu hiç yok anlamına gelmemeli. Benimde en irrite olduğun olaydır sus işareti. Marcao koşarak geliyor delirmiş Kerem hala sus işareti yapmaya devam ediyor. Futbolda sus işaretini rakip türübüne yaparsın kendi oyuncuna değil. Kerem de az değil. Ben Marcao nun yerinde olsam 2 maç oynadı şımardı bana sus yapıyor derdim kızardım ama tepkimi içerde gösterirdim, o parmağı ağzına sokardım ama soyunma odasında. Marcao nun yaptığı ise çok iğrenç bir görüntü. sen kimsin abi tüm türkiyeni,n önüne GS oyuncusuna saldırıyorsun. Tüm keyfimi kaçırdı bu olay.

Bu arada marcao perşembe günkü maçta cezalıydı. Eyyam yapılacaktır kesin gaza gelmeyelim

keremin yerinde olsam asla affetmem o herifi. anlık bir vurma olur tamam da 30 metre koşuyor kafa yumruk, kerem karşılık vermiyor ayırıyorlar hala saldırmaya devam ediyor. bu marcaonun önceden de saçma hareketleri vardı ama belliki bunun mental sıkıntısı daha büyük
Ben olsam ben de affetmem hani biraz kendimizi Kerem 'in yerine koyup düşünmek lazım 20'li yaşların başlarındasın 20 bin taraftarın önünde dahası canlı yayında milyonlarca insanın izlediği bir maçta herifin yaptığına bak

Kerem oyundan çıkarken, Fatih Terim 'le konuşurken filan resmen ağlamamak için kendini zor tutuyordu. Dünden beri futbolla alakası olmayan mecralarda bile Kerem & Marcao olayı konuşuluyor

Kerem 'in yerine kendimi koyuyorum da, ben de asla affetmezdim, resmen çocuğun tüm güvenini kırıyor. Ne demek yav kendi takım arkadaşın tarafından yumruklanmak saldırıya uğramak ?

Marcao'nun Randers maçında cezalı olması iyi olmuş zaten oynatılmazdı herhalde, Rövanş maçında belki duruma göre oynatılır ama 3 gün sonra oynatılması yanlış olurdu.

Kaan Ayhan'ın tek avantajı yerli olması yoksa tam bir stoper bile değil.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt