Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben Galatasaray'ı desteklemeye Arda Turan isimli magandanın gelmesine rağmen soğusam da desteklemeye devam ediyorum.

Marcao'ya da susarım, sen susarsın, ben susarım, o susar. Medya, hakem, oyuncuların gözünde bu adam artık mimlenmiştir, kaldıkça geriye gideceğinden şüphem yok.

Ha bu benim fikrimdir, zamanla göreceğiz.
Tanganga veya kaan takas.

bu becali morutanı 3 e falan alın demiş dogru mu

Birileri bu zulüme artik
Download.webp

demeli

Rakip 10 kisi kalmis.Gecen sene Sampiyonlugu Averaj ile kacirmis bir takim taraftar 4,5,6gerekirse 7 bekliyor. Bu hareketi kendi takim arkadasina degil rakip takimin oyuncusuna yapsan elestirilirsin yerin dibine sokulursan, sen bunu bide gidip takim arkadasina yapiyorsun utanmadan .Yaziklar olsun, Boyle adama Transfer sezonu bitene kadar satariz umarim satilmazsa eger kadro disi kalsin curusun gitsin .

sokup sokup çıkardığımın çocukları kus familyasına bak

sizene lan sığırlar bizim kulübün alacağı karardan sizene lan sizene :DDD

marcaonun kafası girsin hepinize ya salak salak yorumlar, size noluyo kahpeler

kararın takipcisi falan olacaklarmıs lan sen kimsin hıyar evladı
Melodan korktuklari gibi Marcaodan da korkuyor yavsaklar

Sinekten yağ çıkaran Kayserili tüccar kılıklı arkadaşlarımızın söylediklerini okudum ve nihai olarak görüşüm şudur; Marcao defteri kapanmalıdır.

Takım arkadaşına saha içinde saldıran karaktersizi, prensipleri olan herhangi bir klubun bonservis verip alacağına inanmaniza mi güleyim, marcao denen saklabani aklamak için türlü kılıflar dikmenize mi sasirayim yoksa kerem kardeşimin durumuna mi üzüleyim bilemedim.

Dün akşamdan beri burada okuduklarim açıkçası beni forumdan soğuttu

“Kerem kardeşim” :)))

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt