- 31 Mayıs 2011
- 8.586
- 6.982
- 1.483
Arda atmıştır kesin.ilk tası kim atmıs
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arda atmıştır kesin.ilk tası kim atmıs
Tanganga veya kaan takas.Ben Galatasaray'ı desteklemeye Arda Turan isimli magandanın gelmesine rağmen soğusam da desteklemeye devam ediyorum.
Marcao'ya da susarım, sen susarsın, ben susarım, o susar. Medya, hakem, oyuncuların gözünde bu adam artık mimlenmiştir, kaldıkça geriye gideceğinden şüphem yok.
Ha bu benim fikrimdir, zamanla göreceğiz.
Allah askina tottenham napacak marcaoyuTanganga veya kaan takas.
Tangangadan fazla degeri var, almiyorsalar sirf dünkü yaptiklarindan.Tanganga kaan iyi olur.
Özür diler ve kalmak isterse kulüp de kalmasına izin verirse bence saygı duymak lazım. Kendini kanıtlama fırsatını da yakalayabilir bu şekilde. Yoksa kariyeri açısından da iyi olmaz.
Melodan korktuklari gibi Marcaodan da korkuyor yavsaklarsokup sokup çıkardığımın çocukları kus familyasına bak
sizene lan sığırlar bizim kulübün alacağı karardan sizene lan sizeneDD
marcaonun kafası girsin hepinize ya salak salak yorumlar, size noluyo kahpeler
kararın takipcisi falan olacaklarmıs lan sen kimsin hıyar evladı
o zaman şimdiden deli taklidi yapmaya başlasın.Denayer'in sözleşmesi bitiyor aslında, o tarz bir takas değerlendirilebilir.
Bende aynı fikirdeyim Morutan geçen maç aynı olayı yapsa bugün 7-8 m euro rakamlardan 2 m euro satılsa bile verilmemesine iş gelirdi. Millet takas ve bonservisle yollamaya çalışıyor şu an 2 seçenekten öte gitmez ya kalır ya da sözleşmesi feshedilir.marcao'yu kimse almaz
o kime kafa atmıs?Çökelim kendisine
![]()
Lyon, Marcelo'nun kadro dışı bırakıldığını açıkladı.
Takım arkadaşına saha içinde saldıran karaktersizi, prensipleri olan herhangi bir klubun bonservis verip alacağına inanmaniza mi güleyim, marcao denen saklabani aklamak için türlü kılıflar dikmenize mi sasirayim yoksa kerem kardeşimin durumuna mi üzüleyim bilemedim.
Dün akşamdan beri burada okuduklarim açıkçası beni forumdan soğuttu