Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
marcao'nun sözleşmesinde 10 milyona serbest kalır maddesi varmış haberini yayalım mal fener galatasaray'dan topçu alıyoz diye yarın kredi başvurusu için kuyruğa girer.

Bizim taraftarimiz da da sıkıntı var melo riera yi dovunce karaktersiz olmuyor marcao kerem olunca sıkıntı yok kavganin iyisi kotusu olmaz cezasi neyse ceker maddi yaptirim uygulanir devam ederler kimse bedavadan oynamiyor kulüpte marcao nun yaptığı a dan z ye yanlis değerini bulursa gonderilir ama yolla gitsin mantigini marcao ya odul olur bonservisini eline verdiğin zaman adam istedigi takıma gider ayni zamanda kulübün yaptigi yatirim boyle sonlanmamali suan bugunu olmasada gelecegi en parlak kulup Galatasaray durdurmak istiyorlar oyuna gelmeyin

E8_1jVSXEAE_q4A

E8_1jVIWUBQ50fq
gruplasma olustu gecmis olsun

Bizim taraftarimiz da da sıkıntı var melo riera yi dovunce karaktersiz olmuyor marcao kerem olunca sıkıntı yok kavganin iyisi kotusu olmaz cezasi neyse ceker maddi yaptirim uygulanir devam ederler kimse bedavadan oynamiyor kulüpte marcao nun yaptığı a dan z ye yanlis değerini bulursa gonderilir ama yolla gitsin mantigini marcao ya odul olur bonservisini eline verdiğin zaman adam istedigi takıma gider ayni zamanda kulübün yaptigi yatirim boyle sonlanmamali suan bugunu olmasada gelecegi en parlak kulup Galatasaray durdurmak istiyorlar oyuna gelmeyin
yıllarca burda melo denilen herifi öven futbol magandaları mevcuttu halada varlar eminim dün ki olaydan zevk almışlardır. Ama bu adamlar volkanıda hic sevmezler böyle bi tezat

Ahlak klübümüyüz yoksa futbol klübümü, olur böyle seyler. Kerem dün geldi bugün arda abisi gibi baslafi el kol hareketlerine. Yaptigi yanlis ama iyiki yapti genclerde biraz havalanmayi biraksin hirsli azimli olsun. Meloda Rierayi dövdü hemde fena bi sekilde. Bence tek hatasi mac esnasinda olmasi.
Sen bana el kol haereketi yapsan bende senin agzini burnunu kirsam.Olsun kardes ben haksizim der misin?

Marcao:nun satılacağını düşünüyorum 12 milyon beklerken artık 6-7 milyona satarız değerini yarı yarıya düşürdü maalesef. En doğru iş takasla kullabilmek aslında başka takımın gözden çıkardığı bizim işimize yarayan bir adamla takas. Mesela Roma ile Carles Perez takası konuşulabilir. En hafif zarar ile böyle kurtulabiliriz gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt