Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En mantıklı hamle iyi bir para cezasının yanında, süresiz kadro dışı bırakmak ve menajerini çağırıp belirlenen bonservisi getirmediği sürece sozlesmesi bitene kadar paf takımda takılır kendini bitiror bu yaşta. Açıkçası hiçte öyle vazgeçilmez bir adam olarak ta görmüyorum hatta keşke denayerle kafa kafaya takas edilse. Çok fazla hata yapan bir futbolcu

takım içi gruplaşmalar başlamış sezon bitti önümüze bakalım

Benim de pek ümidim kalmadı sezondan malesef. Gruplaşmalar bence vardı, biz yeni öğrenmiş olduk. Bu net teknik ekibe yazar. Bu güne kadar hep Fatih Terimi savundum. Kredisi bitmez bu kulüpte asla. Ama artık dün ki yaşanan olaydan sonra ben de Fatih Hocadan ümidimi kestim artık.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

En mantıklı hamle iyi bir para cezasının yanında, süresiz kadro dışı bırakmak ve menajerini çağırıp belirlenen bonservisi getirmediği sürece sozlesmesi bitene kadar paf takımda takılır kendini bitiror bu yaşta. Açıkçası hiçte öyle vazgeçilmez bir adam olarak ta görmüyorum hatta keşke denayerle kafa kafaya takas edilse. Çok fazla hata yapan bir futbolcu
Defans olarak cok kaliteli bir oyuncu hiçbir oyuncu vazgecilmez degildir ama oyuncunun kalitesine de laf etmemek lazim oyun kuran bir stoper

Marcao fesih olmaz kimse hayale kapılmasın, teklif gelirse satılır anca onun dışında mutlaka bir sol stoper bakılmalı gibi görünüyor

gruplasma olustu gecmis olsun

IMG_5508.webp
Hocanın bu hareketinden sonra gayet normal.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Herkes Marcao'nun kadro dışı kalması hakkında fikir yürütüyor da...
Bu durum gerçek mi?
Yani bu NutSpor haricinde güvenilir bir kaynak var mı kadro dışı bırakıldığı konusunda.

marcao'yu takımda seven de yok heralde. muslera'nın doğum günlerine falcao bile tekerlekli sandalyeyle gidiyodu bu arkadaşımız insta'dan estetikli popolara like atıyodu.
Takım komple uyuzdur şuan buna, Marcaocular iyi okusun. 20-30 kişinin nefretle baktığı, dışladığı, tiksindiği bir ortamda durmak istermiydiniz.

Defans olarak cok kaliteli bir oyuncu hiçbir oyuncu vazgecilmez degildir ama oyuncunun kalitesine de laf etmemek lazim oyun kuran bir stoper
Vazgecilmeyecek kadar değerli değil manasında dedim şöyle bir bakıyorum mesela başka takımlara gerek yok bizim oyunculardan ujfa, neill, song ,Tomas, denayer hatta sakatlanması zan sakatlanmasa luyi bunların hepsi daha iyi topcuydu. Bu bulunduysa üçe beşe bir baskasida bulunur elbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt