Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkes Marcao'nun kadro dışı kalması hakkında fikir yürütüyor da...
Bu durum gerçek mi?
Yani bu NutSpor haricinde güvenilir bir kaynak var mı kadro dışı bırakıldığı konusunda.
Rekdaşım olması gereken bu zaten herhangi bir açıklamaya gerek yok, sence şuan idmana çıkabilir mi mümkün mü

marcao'yu takımda seven de yok heralde. muslera'nın doğum günlerine falcao bile tekerlekli sandalyeyle gidiyodu bu arkadaşımız insta'dan estetikli popolara like atıyodu.
Kim like atmiyorki, link varmi bize like atalim yazikdir o kadar emek harcayip ameliyat olup paylasiyorlar reis 👌

Son düzenleme:
Vazgecilmeyecek kadar değerli değil manasında dedim şöyle bir bakıyorum mesela başka takımlara gerek yok bizim oyunculardan ujfa, neill, song ,Tomas, denayer hatta sakatlanması zan sakatlanmasa luyi bunların hepsi daha iyi topcuydu. Bu bulunduysa üçe beşe bir baskasida bulunur elbet
Illa ki bulunur makul bir bonservis gelirse gönderilebilir sozlesme fesh edilmesini dogru bulmuyorum ama takimda kalacaksa da kerem den takim arkadaşlarından kamuoyundan ozur dileyip maddi cezai yaptırımı kabul edip ancak oyle kalabilir onun dısında teklif varsa satilmalidir

Randers maçı kadrosu

Kaleci (Muslera ceza bitti mi bilmiyorum)

Boey - Lyundama - Alparslan - Anholt

Taylan - Berkan

E.akbaba

Feghouli Kerem

Diagne

Su hareketi yapan adami hangi takim alir ya sacmalamayin gozunuzu seviyim.
Satilmiyorsa suresiz hatta sozlesmesi bitene kadar kadro disi kalsin satiliyorsa iyi olur satilmiyorsa kadro disi Fesih edip ekmegine yag surmekte sacma olur bitsin futbol hayati .Adam kendini dusunmuyo biz mi dusunucez onu.ilk geldigi zamanlarki gibi vazgecilmez biride degil zaten.Onunr gleenden calim yiyor oyun kuracagim diye topu ayagindan yarim saatte bir cikariyor.

Ne var burda napmış çocuk ta kalkmış gtü söyle renkdaş
Arkadaş marcao denen avelin yediği halt yüzünden Keremin hal,tavırlarını gözardı edemem ben,eli kolu rahat durmadı hiç,bir havalara girmiş..Bu paylaşımı o beğenileri öngörmeden mi yaptı sanıyorsunuz,haksız durumda değil zaten,biraz sussa iyi olacak..

Ne yapalım
Alt yapıya gönderelim orada çürüsün, biz de düşünelim kara kara ne yapacağız diye.
Bunu mu istiyorsunuz
Niye satamayacakmışız iyi de turşusunu mu kuracağız
Satilmiyorsa gitsin alt yapiya satiliyorsa satilsin tabi ama bu saatten sonra oynamasin bu takimda sozlesmesife fesih edilmesin tabi suan en cok Marcaomun isine gelir cunku adama ceza degil ödül vermis oluruz.Ama paf takimda curume fikri fena degil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt