Burak Özgen
Tecrübeli Üye
- 25 Ekim 2011
- 5.250
- 854
- 1.258
saçmalık
bu kereminde gtu kalkmış baya..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
saçmalık
rakip taraftar gibisiniz ne meraklisiniz takimin bolunmesine heee bolundutakım bölündü diyebilir miyiz
Nasıl böyle bir yaklaşımda bulundunuzbu kereminde gtu kalkmış baya..
Rekdaşım olması gereken bu zaten herhangi bir açıklamaya gerek yok, sence şuan idmana çıkabilir mi mümkün müHerkes Marcao'nun kadro dışı kalması hakkında fikir yürütüyor da...
Bu durum gerçek mi?
Yani bu NutSpor haricinde güvenilir bir kaynak var mı kadro dışı bırakıldığı konusunda.
Ne var burda napmış çocuk ta kalkmış gtü söyle renkdaşbu kereminde gtu kalkmış baya..
Kim like atmiyorki, link varmi bize like atalim yazikdir o kadar emek harcayip ameliyat olup paylasiyorlar reismarcao'yu takımda seven de yok heralde. muslera'nın doğum günlerine falcao bile tekerlekli sandalyeyle gidiyodu bu arkadaşımız insta'dan estetikli popolara like atıyodu.
Illa ki bulunur makul bir bonservis gelirse gönderilebilir sozlesme fesh edilmesini dogru bulmuyorum ama takimda kalacaksa da kerem den takim arkadaşlarından kamuoyundan ozur dileyip maddi cezai yaptırımı kabul edip ancak oyle kalabilir onun dısında teklif varsa satilmalidirVazgecilmeyecek kadar değerli değil manasında dedim şöyle bir bakıyorum mesela başka takımlara gerek yok bizim oyunculardan ujfa, neill, song ,Tomas, denayer hatta sakatlanması zan sakatlanmasa luyi bunların hepsi daha iyi topcuydu. Bu bulunduysa üçe beşe bir baskasida bulunur elbet
Karşılık vermediği için miKerem satılmalıdır
Satilmiyorsa suresiz hatta sozlesmesi bitene kadar kadro disi kalsin satiliyorsa iyi olur satilmiyorsa kadro disi Fesih edip ekmegine yag surmekte sacma olur bitsin futbol hayati .Adam kendini dusunmuyo biz mi dusunucez onu.ilk geldigi zamanlarki gibi vazgecilmez biride degil zaten.Onunr gleenden calim yiyor oyun kuracagim diye topu ayagindan yarim saatte bir cikariyor.Su hareketi yapan adami hangi takim alir ya sacmalamayin gozunuzu seviyim.
2+ 1 futbolcuya bitermi?
Marcaonun grubu kim?takım bölündü diyebilir miyiz
Arkadaş marcao denen avelin yediği halt yüzünden Keremin hal,tavırlarını gözardı edemem ben,eli kolu rahat durmadı hiç,bir havalara girmiş..Bu paylaşımı o beğenileri öngörmeden mi yaptı sanıyorsunuz,haksız durumda değil zaten,biraz sussa iyi olacak..Ne var burda napmış çocuk ta kalkmış gtü söyle renkdaş
tek kişilik dev kadroMarcaonun grubu kim?
Aliyorsak kiraya karsiyim. Avrupa, kupa dahil 50 uzeri mac yapacaz. En az 20mac sans bulur bence2.5+1 sene kira
boş topçu 4-5 veren varsa satsınlar daha fazlası etmez zatenKarşılık vermediği için mi
Satilmiyorsa gitsin alt yapiya satiliyorsa satilsin tabi ama bu saatten sonra oynamasin bu takimda sozlesmesife fesih edilmesin tabi suan en cok Marcaomun isine gelir cunku adama ceza degil ödül vermis oluruz.Ama paf takimda curume fikri fena degil.Ne yapalım
Alt yapıya gönderelim orada çürüsün, biz de düşünelim kara kara ne yapacağız diye.
Bunu mu istiyorsunuz
Niye satamayacakmışız iyi de turşusunu mu kuracağız