Hüseyin Kulaksız
Kırmızı Üye
- 26 Ocak 2019
- 1.558
- 1.832
- 1.196
Forum bölündü de diyebiliriz....takım bölündü diyebilir miyiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Forum bölündü de diyebiliriz....takım bölündü diyebilir miyiz
kerem hem dayak yedi hem suçlu oldu bazılarına göre. ne saçma insanlar var yav
Arda ve ekibi Elano'ya kasıtlı olarak pas atmıyordu, statta defalarca denk gelmiştim o dönem.nacizane eskilerden bir iki denk geldigim saha ici hatirladigim gecmise dair;
yillar yillar once , real madrid hocasi *fabio capello basa gectigi donem ozelinde;
*ilk maclarin akabinde, hafizam yaniltmiyorsa 2.macin ertesinde, ozellikle *suker & *mijatovic'e verdigi ultimatom aklima geldi. *bu ikili >
takimin comezi 19luk *raul'a macta bariz bilerek pas vermiyordu. bunu capello hoca acik acik yuzlerine karsi deklare etmisti . . . sonraki donemde benzer olay yasanmadi.
*bizde de farkli donemlerde ara ara pas vermeme denkleminde ayrisma yasanmisti saha icinde, fazla ustunde durulmadi.... en meshuru benim suan hatirladigim misal *jardel donemi stadimizda bir kac kez denk gelmistim...
* yakin donemlere dair-de oldu bu tur pas vermeme konusu.
tartışma her takımda yıllarca oldu olacak da ama saldırının affı ve izahı olmaz. herşeyin bi sınırı vardırDayak yemesi tabi ki doğru değil ama her dayak yiyen de masum değil. Bu olaya öyle veya böyle onun davranışları da etki ettiği için iki futbolcu da benim gözümde bitmiştir. Burası Galatasaray herkes haddini bilsin. Bundan sonra da adımını ona göre atsın. Adam akıllı bir karar alınsın. Hakedene hakettiği verilsin kim olursa. Bu tarz olaylar görmek istemiyorum takımımda.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Benim profil fotografim sosyal medya hesablarim hepsi belli.Sifatimda profilimde Sen bak isine.Ben Eğer Besiktasli veya Fenerliysem Allah benim canimi alsin.Çok kaale almayın bu eleman vb lerini kendi forumları yok ekşi de dar geliyor artık burda pinekliyorlar
gedsonu bitirin bi an önce ya
Burada bir mantık hatası yok mu?Benim de pek ümidim kalmadı sezondan malesef. Gruplaşmalar bence vardı, biz yeni öğrenmiş olduk.
Durduk yere kulp bulmaya çalışmam ben,bak orda beğenenler belli..Herif arkasına destekci arıyor işte,efendi gibi sus bekle,cezası verilecek elbet..Marcao nun mallığı yüzünden kendi boş boş hareketleri havada kaldı zaten,kimse dillendirmiyor.Marcao adam akıllı tepki verseydi ne diyecektin sorumada cevap alamadım..son yaptığı paylaşımda ne var bizi aydınlat da bilelim. durduk yere kulp bulmaya çalışmıssın sadece
Sevgili Burak, bence Kerem üzerinden Marcao linçlemeye çalışanlara prim vermemek için "Aslolan Galatasaraydır." demek istedi o paylaşımla. Ben kötü niyet görmüyorum. Arkadaşları da olgunluğunu takdir etmiştir.Durduk yere kulp bulmaya çalışmam ben,bak orda beğenenler belli..Herif arkasına destekci arıyor işte,efendi gibi sus bekle,cezası verilecek elbet..Marco nun mallığı yüzünden kendi boş boş hareketleri havada kaldı zaten,kimse dillendirmiyor.Marcao adam akıllı tepki verseydi ne diyecektin sorumada cevap alamadım..