Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaan Ayhan hakkında klübünün kararı değiştiyse, biz de muhakkak düşünmeliyiz. Kimisine göre yeterli görülmüyor olabilir fakat yabancı sınırını göz önüne alırsak, ileride de artacağını unutmadan; bence tekrar temas kurulmalı.

Emre Taşdemir gittiğini varsayarak, Umut Meraş kesinlikle düşünülmeli. Cüzi denecek bonservis istiyor klubü. Ömer yerine bin kere tercih sebebi olur.

Gedson, Halil ve bir de Sağ Kanat alabilirsek, bana göre son yıllardaki en akıl karı transfer sezonu olarak kapatırız bu dönemi. Hazır para harcıyorken, bu hamleler düşünülmeli.

Bi uefa kupası ne kadar pahalıymış arkadaş ya, hala futbolla alakası kalmamış ft’ye milyonlar döküyoruz karşılığında iğrenç futbol izliyoruz, hala takımı yanlış transferlerle batırıyor, hala hagi popescu komisyon alsın diye 24 yaşındaki hiçbir özelliği olmayan rumen topçulara servet ödüyoruz.
herkes cebine bakıyor biz keriz gibi avukatlığını yapıyoruz kulübün

Bence Marcao'nun gitmesi sart. Hem Kerem ve diger oyuncular bu yaptigini affetmez (affettik deseler bile ) hemde rakip takimlar ve hakemler artik Marcao'yu rahat birakmazlar.
2 milyon arti 10 milyon opsiyonla falan kiralayabiliriz. Gittigi yerde basarili olursa 12 milyon gelir elde etmis oluruz.
Kimse almaz böyle adamı o paralara hele

Biz imkansız falan diyoruz Türk takımları için ama Sheriff Tiraspoll diye bir moldova takımı şampiyonlar ligine kalacak hem de 1.ön elemeden başlayarak
Şampiyonlar grubundan elemeye girersen imkansız değil ama diğer taraftan girersen bayağı zor.

Bi uefa kupası ne kadar pahalıymış arkadaş ya, hala futbolla alakası kalmamış ft’ye milyonlar döküyoruz karşılığında iğrenç futbol izliyoruz, hala takımı yanlış transferlerle batırıyor, hala hagi popescu komisyon alsın diye 24 yaşındaki hiçbir özelliği olmayan rumen topçulara servet ödüyoruz.
Neden futbol?

ikna edilirdi yari yariya

Takım içi dengeler var...Elimizde yüklü kontratı olan 4 kişi kaldı 3unden zaten kurtulmaya çalışıyoruz..Taliscayi farz edelim getirdin 4-5 milyona yarın parlayan bu sözleşmeyi örnek gösterecek yeni alacağın adam da bunu önüne koyacak..O yüzden ne olursa olsun 2.5 un üstündeki hiçbir sözleşmeyi yapmamak lazım.

Neredeyse keşke Uefa kupasını almasaydık diyebilecek tipler utanmadan GS forumuna post atıyor. Hagi ve Popescu gibi kulüp efsanelerine de komisyoncu diye iftira atıyor. Kanıt, kaynak sorsan kaynağının üstünde oturuyor muhtemelen. Mide bulandırıcı.

Gedson işi 15 milyondan açıldıysa o iş biter, hali hazırda yapılmış transferler içinden en çok bütçe ayrılan adam gedsondur diye tahmin ediyorum mantık olarak o yüzden nelsona 7 milyon verdiğimiz bir planlamada gedson gibi bir adam için çıkılacak rakamlar üç aşağı beş yukarı bellidir.

Neredeyse keşke Uefa kupasını almasaydık diyebilecek tipler utanmadan GS forumuna post atıyor. Hagi ve Popescu gibi kulüp efsanelerine de komisyoncu diye iftira atıyor. Kanıt, kaynak sorsan kaynağının üstünde oturuyor muhtemelen. Mide bulandırıcı.
Bende farkina vardim bisey diyecektim sonra millete Kus diyemezsin tartismalari yasamk istemedigim icin alinti yapmadim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt