Ekrem Altıntaş
Parçalı Üye
- 28 Kasım 2008
- 4.470
- 918
- 1.853
Günaydın
Draxler geldi mi ?
Marcao şutlandı mı ?
Draxler geldi mi ?
Marcao şutlandı mı ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok deveYasak kaynak der ki;
Galatasaray ile Rizespor arasındaki Oğulcan Çağlayan krizi sona erdi. Taraflar anlaşmaya vardı. Perşembe günü imzalar atılacak.
• 500 bin Euro
• Ali Yavuz Kol (bonservisiyle)
• Yunus Akgün (1 sene kiralık)
• Atalay Babacan (1 sene kiralık-Sözleşmesi uzatılıp gönderilecek)
Öfke kontrolu olmayan manyağın teki ya.Bir şekilde satabilirsek iyi bence.Ha kendi arkadaşını maçta döven bir herifi hangi takım alır, onu da bilemedim

oğulcan her oynadığı maçta katkı verdi sanki üstad? ben beğeniyorum kendisini.
Olay kısa mesafede gerçekleşseydi anlık hezeyan diyebilirdik, 30 metre koşup o moda girmesi akılalmaz cidden, daha önce geçmişi yoktur diyordum da var sanırım, bir yerden bilenme var Kerem'e karşı. Kerem'in sürekli gereksiz top kaybetmesi ve el kol yapmasının bir yerde bir olay özelinde patlak vereceği de belliydi tabii en fazla kaptırdığı toptan gol yeriz diye düşünüyordum bunu ummazdım
Oğulcan'ın faydasına lafım yok da oyuncunun ihmali yüzünden gerçekleşen bir olay için yok yere 5 milyon ödemek aptallık.
Boş yapma da whatsapp'da sorduğum soruya cevap ver.bugün çok sinirlisin

Geçen sene son haftalarda bu herifi zor tutuyordu bizim oyuncular ya.Kereme dalmasa, başkasına dalardı, bence geçmiş ile falan tam alakalı değil
benim için büyük yıkım olurBeşiktaş ısrarla Gedson’u istiyormuş, Beşiktaşlı arkadaşlar söylüyor.
başını alırBeşiktaş ısrarla Gedson’u istiyormuş, Beşiktaşlı arkadaşlar söylüyor.
Beşiktaş ısrarla Gedson’u istiyormuş, Beşiktaşlı arkadaşlar söylüyor.
Yandik ozaman. En iyisi b,c planlarina yönelelimBeşiktaş ısrarla Gedson’u istiyormuş, Beşiktaşlı arkadaşlar söylüyor.
Neden verilemiyormus. Marcao gayet kaliteli adam. Ederi neyse sırf kavga etti diye gommenin alemi yokKolpadir bu şartlarda kimse 12 vermez
Oğulcanı geri gönder daha mantıklı.Aptalca.