Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yasak kaynak der ki;

Galatasaray ile Rizespor arasındaki Oğulcan Çağlayan krizi sona erdi. Taraflar anlaşmaya vardı. Perşembe günü imzalar atılacak.
• 500 bin Euro
• Ali Yavuz Kol (bonservisiyle)
• Yunus Akgün (1 sene kiralık)
• Atalay Babacan (1 sene kiralık-Sözleşmesi uzatılıp gönderilecek)
Yok deve

Öfke kontrolu olmayan manyağın teki ya.Bir şekilde satabilirsek iyi bence.Ha kendi arkadaşını maçta döven bir herifi hangi takım alır, onu da bilemedim

Olay kısa mesafede gerçekleşseydi anlık hezeyan diyebilirdik, 30 metre koşup o moda girmesi akılalmaz cidden, daha önce geçmişi yoktur diyordum da var sanırım, bir yerden bilenme var Kerem'e karşı. Kerem'in sürekli gereksiz top kaybetmesi ve el kol yapmasının bir yerde bir olay özelinde patlak vereceği de belliydi tabii en fazla kaptırdığı toptan gol yeriz diye düşünüyordum bunu ummazdım :asd:

oğulcan her oynadığı maçta katkı verdi sanki üstad? ben beğeniyorum kendisini.

Oğulcan'ın faydasına lafım yok da oyuncunun ihmali yüzünden gerçekleşen bir olay için yok yere 5 milyon ödemek aptallık.

Marcao 12m euro haberi de külliyen yalandir. O para veriliyor olsaydi Marcao'nun dayak atmasi beklenmezdi zaten.

Olay kısa mesafede gerçekleşseydi anlık hezeyan diyebilirdik, 30 metre koşup o moda girmesi akılalmaz cidden, daha önce geçmişi yoktur diyordum da var sanırım, bir yerden bilenme var Kerem'e karşı. Kerem'in sürekli gereksiz top kaybetmesi ve el kol yapmasının bir yerde bir olay özelinde patlak vereceği de belliydi tabii en fazla kaptırdığı toptan gol yeriz diye düşünüyordum bunu ummazdım :asd:

Oğulcan'ın faydasına lafım yok da oyuncunun ihmali yüzünden gerçekleşen bir olay için yok yere 5 milyon ödemek aptallık.

Geçen sene son haftalarda bu herifi zor tutuyordu bizim oyuncular ya.Kereme dalmasa, başkasına dalardı, bence geçmiş ile falan tam alakalı değil

1629275047000.webp

Benfica Gedson’u son dakikaya kadar satabilme imkanını deneyecektir, olmazsa 1 sene daha kiralarız

Medyada konuşulan morutana gedsona 10 milyon Eurolar havada uçuşuyor ama belli ki öyle bir imkanımız yok , Luyindama ile Diagne kesin olarak kalır ki bonservis geliri elde etme imkanımız olan tek bu ikili vardı

Feghouli ile Babel kontratını burada tamamlar

Belki Falcao gidebilir

Alın size new duyumcu :asd:

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geçen sene son haftalarda bu herifi zor tutuyordu bizim oyuncular ya.Kereme dalmasa, başkasına dalardı, bence geçmiş ile falan tam alakalı değil

Bu abartı sinir ve gerginlik beni çok rahatsız ediyor. FT de böyle, şampiyon olduğumuz Başakşehir maçında VIP tribündeydim tüm olaylar önümde oldu, maç boyu birilerine bağırdı çağırdı okey kazanıyoruz da sürekli gergin olunca oyuncuların da gerilmeme ihtimali yok.

Maçı izliyorsun sürekli birilerine bağırıyor, pas atan kenara bakarak atıyor falan, oyuncuları da geriyordur bu durum kesinlikle.

Marcao da geçen sene Alanya ve Rize maçlarında beni çok rahatsız etmişti, yok yere gergin hareketlere başlıyor sen profesyonel futbolcusun bu yönünü törpülemeden ilerleyemezsin.

josef

salih gedson

atiba

ghezzal michy teixeira

a acayip olur işin doğrusu.

Oğulcanı geri gönder daha mantıklı.
Oğulcan 25 ali 20 yaşında. Elindeki genç potansiyelli herifi 500 bin euro'dan daha düşük bir bedele gönderiyorsun. Üzerine birde yunus gibi oyuncuyu da kiralık veriyorsun.

Planlama yok bu kulüpte ya. En iyi jenerasyon dedikleri adamlara verilen değere bak.
Oğulcan neredeyse 6 aydır futbol oynayamıyor. Fesih edersin gönderirsin hollandaya devre arası da verirsin 100 bin euroya geri alırsın.
Ondan sonrası fifa-oğulcan-rize arasında.
Bakalım haklı mı haksız mı fifa karar verir haksız çıkarsan verirsin parasını.
Seneye hepi topu 3 maç oynatacağın belki de 2 sene sonra bir yere kakalamaya çalışacağın oyuncu için girilen triplere bak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt