Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu yaşananları bir çırpıda geri plana atacak şey gedson imzası olabilirdi. Haberin kolpa ya da gerçek olduğunu bilmiyoruz tabi ki ama gerçekse bu takım çok eksik kalır.
Gelelim Taylan 8 milyon muhabbetine. Doğruysa gönderilebilir. Ben Taylan ın oyununu beğeniyorum. Takımın defanstan top çıkarabilen yegane adamı bence mevcut kadroda. Berkan onun işini tek başına yapabilir mi sanmam. Yabancı birisinin gelmesi gerekli. Ancak gelen oyuncu da kesiciliğinden çok oyunu kurabilmesi ve baskı altında soğukkanlı kalabilmesi gerekli. İsmi geçen isimlerden hiçbirinin özelliğini bilmiyorum ama sağlıklı bir lemina gibi oynamalı.
Hakkımızda hayırlısı.
Lemina en iyi haliyle bile yaptığın tarife hiç uymayan bir futbolcu. Hangi sükunet, hangi oyun zekası, hangi oyun kurma yahu?..Berkan daha şimdi bile her bakımdan ondan iyi futbolcu...

Nasıl bir sarmalın içine düştüysek tv’deki sözde GS muhabirleri bile fb taraftarı.

Abv!

bizimkiler gedson alamazsa bir gedson daha bulur. endişeye gerek yok. sürekli bir futbolcuyu saplantı haline getiriyoruz... transferler ne kadar erken olursa o kadar iyi olur.

bu yaz 1 saniye bile gedson'un gelmeyeceğine inanmadım. şu an da aynı. koyim emre kaplan'a.

Gedson gelebiliyorsa bonservisiyle gelsin. Sıktı artik kiralik mevzulari. Olmuyorsa önümüze bakalim son güne birakmayalim B planini. Elde patliyor sonra.

Lemina en iyi haliyle bile yaptığın tarife hiç uymayan bir futbolcu. Hangi sükunet, hangi oyun zekası, hangi oyun kurma yahu?..Berkan daha şimdi bile her bakımdan ondan iyi futbolcu...
Ben birkaç maçını hatırlıyorum bizde oynarken. Topu saklaması adam eksiltmesi ve doğru pas seçimini yapması. Tabi diyagonal pas becerisinden bahsediyorsan o yoktu. Hoş biz de de sakatlıklardan dolayı çok verimli olamadı.

Giresun maçının ilk 30 dakikasında orta sahamız çok rahat geçildi . Umarım Fatih Terim bunlara önlem almayı düşünüyordur .
o tren çoktan kaçtı. bizim ana sorunlarımızdan biri düzgün bir dos oyuncumuzun olmamasıydı. şu takıma iki yönü geçtim, tek yönlü sadece defansı üst düzey olan bir dos alınsa dahi net seviye atlatırdı. geçen sene de rakipler çok rahat pozisyon buluyordu, bu sene de benzer şeyler göreceğiz.

ha transfer devam ediyor diyebilirsiniz ama dos alsak dahi mevcut yabancı kuralı ile adamı kullanamayacağız. kullansak bu sefer bie diğer ana sorunumuz olan hücumda kreatif oyuncu eksikliğini yaşayacağız

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gedson hep en kritik transfer diyordum ama Marcao Kerem vakasından sonra hevesim kaçtı. Gelirse de gelmezse de çok önemli değil. Bizim camia da taraftar futbol takımı da bölünmüş vaziyette. Birlik beraberliğin olmadığı yerde istediğin kadar oyuncu al başarı gelmez.

Gedson olmuyorsa ne yahu OLACAK OLACAK

Ha çikoya 7 verip gedsonu alamiyorsan iste ozaman pis soverim herkese

Gedson’u nerde kadroda tutuyorlar yav geçsinler o işleri.
3 gün önce lig maçında maç kadrosuna bile almadı. Bugün yedekteydi 5 oyuncu değiştirdi yine almadı. Gözden çıkarılmış artık Gedson.
Ayrıca yılda 300 bin euro alıp yedek bekleyeceği yerde durmak istemez. Ayrılmayı kafaya koymuş artık

Bu arada transfer konusundaki tahminimi yazayım, %70 süreç bu şekilde olacaktır. Ama söyleyeyim tahmin bu.

Halil
Gedson
Kaleci
Sağ kanat
Morutan
+2 gurbetçi yerli

Planlama bu şekilde.

Halil ve Gedson için her şey ok, Halil belki bonservisle, Gedson opsiyonlu alınacaktır. Gedson olmazsa ya orta saha alınır ya sağ kanat, bence ikisi birden olmaz.

Sağ kanat hakkında fikrim yok ama son günlerde fırsat oluşacaktır, gönül Sarabia ister ama çok zor.

Morutan için son günlerde cüzi bedelle transfer gerçekleşebilir, gerek iç gerek de kanatta kullanılabilmesi önemli. İşlenirse bence çok büyük potansiyel.

2 gurbetçi yerli de Halil'in durumuna göre forvet ve muhtemelen bek olacaktır, isim hakkında bilgim yok dediğim gibi tamamen tahmin.

Gidenler kim olur?

James, Sekidika, Falcao, Diagne, Babel. Babel belki emin değilim. Son dk Yedlin sürprizi de olabilir yerli sağ bek gelirse.

Gedson’u nerde kadroda tutuyorlar yav geçsinler o işleri.
3 gün önce lig maçında maç kadrosuna bile almadı. Bugün yedekteydi 5 oyuncu değiştirdi yine almadı. Gözden çıkarılmış artık Gedson.
Ayrıca yılda 300 bin euro alıp yedek bekleyeceği yerde durmak istemez. Ayrılmayı kafaya koymuş artık
Bize gelse 1.2m€ alacak diye söylemişlerdi. Çok cazip bir teklif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt