Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben fırsat transferinde de 2 m euro üzeri alacak yıldız futbolcu istemiyorum maaş dengesini sagladıktan sonra en doğrusu potansiyel oyuncu almaya devam etmemiz gerekiyor son dönemde en güzel örnekte Berkan ve Boey ikisinin aldığı maaş toplasan 1.5 m euro bile değildir ama sahada pozitif futbola inanılmaz etki ediyorlar.

Yahu Gedson hadi neyse ki alternafi umarım vardır. Bu takımın 6 ve sağ kanat ihtiyacı da var. Feghouli kalacaksa 6 lazım.

Transferde neyi bekliyoruz arkadaş. Gedson olmuyor işte. Koskoca Galatasaray Benfica keyfiyetini bekliyor.

Sen 8 bulamıyorsan tüm dünyada kulübü kapat. Ön libero bulamıyorsan zaten çok büyük problem.

Sağ öne adam lazım ama Feghouli kalacak herhalde

Bir de fırsat transferi dedikleri muhtemelen yaşlı ve bitik adam.

Bence diagne de Falcao da gidecek. Hoca pazarı oluşturmak için sahaya çıkartıyor. Ve yine bence Muhammed in bu durumdan haberi de var. Antrenmanlar da mutlu görüyorum ben. Söylenildiği gibi de baskı altında değil bence.
Tamamen hocanın pazarlama stratejileri. Yoksa falcao nun Giresun maçında ne işi var? Süreyi Muhammed e verirdi 5 dk bile olsa.

Harroui'ye de Fener talip onu da kaçıracağız Gedson'a odaklanırken.

Gene 2019 Çin'deki tek forvete odaklandık. Onu da alamadık transferi kapadık.

Gidişat aynı. İlla 1 adam. Onu almazsan kimseyi alma. Tek bir kulübün ağzının içine bakan büyük kulüp.

Bence diagne de Falcao da gidecek. Hoca pazarı oluşturmak için sahaya çıkartıyor. Ve yine bence Muhammed in bu durumdan haberi de var. Antrenmanlar da mutlu görüyorum ben. Söylenildiği gibi de baskı altında değil bence.
Tamamen hocanın pazarlama stratejileri. Yoksa falcao nun Giresun maçında ne işi var? Süreyi Muhammed e verirdi 5 dk bile olsa.
Diagne epl ye gidemil bu dönem sanırım menajeri yüzünden olmamış bilmiyorum 4-5 e yollarlar herhalde son günler

Diagne için 4-5 aralığında bir teklif bulunursa direkt değerlendirilmeli zaten eğer kalırsa yine umursamaz bir hale bürünme ihtimali var. Premier Lig'den teklif alabilmek için ekstra oynadığını düşünüyorum zaten Diagne'nin formundan bağımsız as forvetimiz Mohamed olmalı her halükarda. Diagne'yi yollayıp Halil'i alabilirsek alternatif olarak Babel ve Oğulcan'da kadroda olur bence gayet yeterli bir rotasyon olur. Falcao ve Diagne ikisini birden bu dönemde göndersek çok iyi olur kadro planlaması açısından.

Rakiplere gore en iyi forvet hatti bizde hala bence mmye guvenerek yaziyorum
Ilk geldiginde aboubakar etkisi yapmisti takima
Form dusuklugu devam ederse bize yine oyle bir adam lazim sadece

Bizim asil sorun kanatlarda idi gecen sene

433 icin skorer kanat oyuncularimiz yoktu

Ve hala yok

Sadece keremin ayagina bakiyoruz

Hoca karar verecek bu kadro yapisiyla 433 oynarsak yine olmaz

Babel kanatda oynayinca cizgici onyede oyle ama ikiside topu alip adam gecemiyor
Onyenin adam gecmesi icin alan gerekiyor teknigi yerine hiziyla gecebiliyor
Babel hic gecemiyor topu alip geriye veriyor sadece
Feghle arda ortaya giriyor ama ikiside yeterince skora etki edemiyor
Ogulcan bence yetersiz bir adam onun oynayacagi tek yer forvet kanat adami hic degil

Diagne giderse danimarkalı vahit alınmalı momoyuda halilide ilerde üst üste bindirecek potansiyelde bi herif kaçırırsak pişman oluruz

Diagne konusunda ben kalması gerektiğini düşünüyorum hele ki Avrupa liginde de oynayacağız Diagne'nin ihtiyacı olan şey sevgi taraftar ona ilgi gösterdiği zaman adam sahada elinden geleni fazlasıyla yapıyor son dönemde de bence EPL'den sonra ciddi akıllanmış gibi duruyor. Geçmiş dönemlerdeki Diagne'nin kişisel ve saha içindeki hareketleriyle şu an ki arasında inanılmaz farklar var.

harbiden bu ifb ozani postaladiktan sonra, Harrouriye cokebilir.

Gedson direkt takimin cehresini degistiriyor

Soyle bir istatistik varmi bilmiyorum ama mesela rakip sahada yerlestigimizde donen toplarin hepsini topluyor cocuk tekrar atak imkani sunuyor bunu ben bizde uzun zamandir gormuyordum genelde kalemize atak olarak donuyordu o toplar futbol sezisi ve zekasi cok iyi nerede duracagini iyi biliyor

Mac icinde sikistigimizda topla ileriye dribling yapiyor

Tum takimin direncini arttiriyor cigersiz bir topcu

Gedsonun bir diger muthis ozelligi ki bence bu cok cok onemli ve bizde fark yaratmasini saglayan paslarini aralara atiyor duz pas atmiyor direkt rakibi eksiltiyor boyle
Bizim gibi kirilgan takimlar icin nimet nimet
Bjk macini akliniza getirin bjkli topculari illalah ettirdi o ara paslariyla josefle atiba neye ugradigini sasirdi ikili uclu preslerini kirip durdu oylece

Jedsin-Berkan ikilisi ligin acik ara hemde baya bi acik ara en iyi ortasahasi olur

Onun icin jedsin bizim icin sadece bir futbolcu degil takimin tek basina %50si oluyor gecen sene bunu bize kanitladi
Bunun altına imzamı atarım.

Rakiplere gore en iyi forvet hatti bizde hala bence mmye guvenerek yaziyorum
Ilk geldiginde aboubakar etkisi yapmisti takima
Form dusuklugu devam ederse bize yine oyle bir adam lazim sadece

Bizim asil sorun kanatlarda idi gecen sene

433 icin skorer kanat oyuncularimiz yoktu

Ve hala yok

Sadece keremin ayagina bakiyoruz

Hoca karar verecek bu kadro yapisiyla 433 oynarsak yine olmaz

Babel kanatda oynayinca cizgici onyede oyle ama ikiside topu alip adam gecemiyor
Onyenin adam gecmesi icin alan gerekiyor teknigi yerine hiziyla gecebiliyor
Babel hic gecemiyor topu alip geriye veriyor sadece
Feghle arda ortaya giriyor ama ikiside yeterince skora etki edemiyor
Ogulcan bence yetersiz bir adam onun oynayacagi tek yer forvet kanat adami hic degil

Beklerimiz de daha iyi artik. Kanat forvetler konusunda katiliyorum. Hala bir umut sag kanat bekliyorum ben. Feghouli artik o bolgenin degil daha cok 10 numara - sag ic tarzi bir durumda. Kanat forvet transferi cok kritik su asamada.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt